Подписах договор за проектиране на нов кооперативен пазар и паркова

...
Подписах договор за проектиране на нов кооперативен пазар и паркова
Коментари Харесай

Правят нов кооперативен пазар в Златоград  

Подписах контракт за планиране на нов кооперативен пазар и паркова зона за публично прилагане, паркови атракции и детска площадка, заяви кметът на Златоград Мирослав Янчев.
С плана следва да се извършат проучвателни и планови работи за построяването на нов кооперативен пазар и паркова зона за публично прилагане, паркови атракции и детска площадка. Финансирането е обезпечено с разпореждане на Министерския от края на предходната година, на стойност 2,1 млн. лв.. месец декември предходната година. Проектирането ще се извърши от Едноличен търговец " Дженерал-А-Олег Николов ".
В Концепцията за централна градска част на Златоград, минала публично разискване и утвърдена от Общинския съвет още през 2008 година, теренът на настоящия пазар, който е общинска благосъстоятелност, е предназначен за озеленяване. Предвижда се, в тази част на града да има паркова зона за къса отмора, леки атракции, детска площадка и водна повърхност.
Пазарът ще бъде зад постройката на „ Свобода-97 ” АД.

„ Новата идея на общинския кооперативен пазар е предизвикано от нуждата да се обезпечи терен за разполагане на продукцията на локални производители и от прилежащите общини, тъй че да се даде опция за по-добро обслужване на жителите “, добави Янчев.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР