Подозрения обзеха зам.-председателката на парламента Муккадес Налбант в пленарната зала

...
Подозрения обзеха зам.-председателката на парламента Муккадес Налбант в пленарната зала
Коментари Харесай

Подозрения в пленарната зала какво пие от шишенце Тошко Йорданов

Подозрения обзеха зам.-председателката на Народното събрание Муккадес Налбант в пленарната зала и по-точно - какво е това, което отпива от шишенце в ръката си националният представител от Има Такъв Народ Тошко Йорданов.

Налбант го попита каква е течността. " Надявам се господин Йорданов да пие вода от шишенцето, а не нещо друго ", разяснява от трибуната зам.-председателката от Движение за права и свободи, до момента в който вървеше разискването на парламентарния устав.

Залата избухна в смях, а Тошко Йорданов не остана задължен. " Ако може да водите съвещанието, а не да вършиме някакви радостни забележки! Това е бутилка, в която има чай. Предлагам да го помиришете. Ако е на алкохол, ще го изпия на екс ", сподели Йорданов от трибуната. Депутатът даже сервира към Налбант пластмасовото шише, цялостно с тъмна на цвят течност.

Заместник-председателката на Народно събрание отхвърли да тества обонянието си. И още веднъж го скастри: " Може да го пиете със здраве, само че и вода даже не се позволява в зала ". Тя означи, че Йорданов е измежду изключенията в пленарната зала даже и в облеклото си.

Депутатът беше облякъл дежурната тениска под сакото, този път едноцветна, откакто в предходните два Народното събрание носеше такива с щампа от епопеята " Междузвездни войни ".

Парламентът не съумя да одобри целия устав до 16.00 часа, макар настояването на Българска социалистическа партия съвещанието да бъде удължено до 18.00. Така депутатите се разотидоха до на следващия ден, когато ще продължат дебатите по разпоредбите за работа на Народно събрание.

В продурните хватки Налбант се оказа безпомощна, при което изиска помощ от другия зам.-председател на Народно събрание Ива Митева, а от своя страна съпартиецът й Йордан Цонев й насочи забележка да се държи на висотата на поста.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР