Подозрения обзеха зам.-председателката на парламента Муккадес Налбант в пленарната зала

...
Подозрения обзеха зам.-председателката на парламента Муккадес Налбант в пленарната зала
Коментари Харесай

Мистерията падна! Ето какво пие в парламента Тошко Йорданов

Подозрения обзеха зам.-председателката на Народното събрание Муккадес Налбант в пленарната зала и по-точно - какво е това, което отпива от шишенце в ръката си националният представител от Има Такъв Народ Тошко Йорданов.

Налбант го попита каква е течността. " Надявам се господин Йорданов да пие вода от шишенцето, а не нещо друго ", разяснява от трибуната зам.-председателката от Движение за права и свободи, до момента в който вървеше разискването на парламентарния устав.

Залата избухна в смях, а Тошко Йорданов не остана задължен. " Ако може да водите съвещанието, а не да вършиме някакви радостни забележки! Това е бутилка, в която има чай. Предлагам да го помиришете. Ако е на алкохол, ще го изпия на екс ", сподели Йорданов от трибуната. Депутатът даже сервира към Налбант пластмасовото шише, цялостно с тъмна на цвят течност.

Заместник-председателката на Народно събрание отхвърли да тества обонянието си. И още веднъж го скастри: " Може да го пиете със здраве, само че и вода даже не се позволява в зала ". Тя означи, че Йорданов е измежду изключенията в пленарната зала даже и в облеклото си.

Депутатът беше облякъл дежурната тениска под сакото, този път едноцветна, откакто в предходните два Народното събрание носеше такива с щампа от епопеята " Междузвездни войни ", напомня Dir.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР