Подобно на настроението ни, нашето либидо може да бъде различно

...
Подобно на настроението ни, нашето либидо може да бъде различно
Коментари Харесай

7 неочаквани фактора, които могат да влияят на либидото ви

Подобно на настроението ни, нашето либидо може да бъде друго в другите дни. В някои дни имаме високо либидо, до момента в който в други е извънредно ниско. Но преди да започнете да се чудите дали казусът е във вас, би трябвало да знаете, че половото предпочитание се въздейства от доста фактори, доста от които са изцяло непредвидени. Независимо дали става въпрос за нова работа, които отвлича доста от вниманието ви или смяна в метода ви на живот, която предизвиква стрес на тялото ви, има доста неща, които въздействат на половото ни предпочитание. За да не търсите виновността в себе си, ще ви представим 7 непредвидени фактора, които въздействат на либидото ви.

1. Алкохол

Често срещано е след няколко чаши вино да имаме извънредно огромно предпочитание за секс. Това е единият метод, по който алкохолът може да въздейства. Той обаче може да има и противоположният резултат. Той може да ускори прочувствените ни усеща, което внезапно да понижи желанието ни за секс. Все отново, не забравяйте, че алкохолът попада в категорията на депресантите.

2. Марихуана

Изследване в Станфорд откри, че хората, които използват канабис се любуват на по-чест и по-хубав секс, в което има смисъл, като се има поради по какъв начин това вещество понижава задръжките и усъвършенства сетивата ви. Въпреки че може да бъде афродизиак за някои дами, за доста дами тя може да докара до понижаване на половия интерес, изключително при хронична приложимост, тъй като понижава тестостерона.

3. Болезнен секс

Ще бъдете шокирани, в случай че научите какъв брой дами вършат мъчителен секс, мислейки си, че това е нещо обикновено. Те не осъзнават, че нещо не е наред и това ги кара да не се любуват на секса, както и да нямат предпочитание за него.

4. Стрес
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР