Подобни убийства са следвани от други убийства. Това коментира бившият

...
Подобни убийства са следвани от други убийства. Това коментира бившият
Коментари Харесай

Емануил Йорданов за убийството на Алексей Петров: Не зная да има случай, в който са намерени извършителите

Подобни убийства са следвани от други убийства. Това разяснява някогашният вътрешен министър Емануил Йорданов по отношение на покушението против известния предприемач Алексей Петров.

Той даде образец с убийството на Илия Павлов и по какъв начин след него в Черно море се откри тяло на неидентифицирано лице още на идващия ден.

„ Не бих се изненадал, в случай че се случи нещо сходно и в този момент “, уточни той пред bTV. „ Практиката демонстрира, че когато не се разкрие едно или повече закононарушения, това дава шир и последващо. Визирам двата опита за атентат против Алексей Петров. Ако най-малко едното от тези закононарушения беше разкрито, мисля, че третото нямаше да го има. “

„ Не мога да настоявам, че офанзива идва от едно и същи място, само че в последна смета в сходни случаи ненаказуемостта води до осъществяване на следващо закононарушение “, сподели той.

„ Убийството е негативен знак, тъй като става въпрос за обществена фигура и има своята изява в публичния живот. Такова ликвидиране работи демобилизиращо “, акцентира някогашният вътрешен министър.

„ Не зная да има случай, в който са открити причинителите. Ако в този момент е друго ще бъде изненада “, сподели Йорданов.

Той бе безапелационен, че няма връзка сред убийството на Петков и атентата против Иван Гешев, както и към гибелта на Ангел Христов – по-популярен като единия от Братя Галеви.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР