Поднасям искрените си съболезнования на близките на загиналите в днешната

...
Поднасям искрените си съболезнования на близките на загиналите в днешната
Коментари Харесай

Борисов поднесе съболезнования на близките на загиналите край Вакарел

„ Поднасям откровените си съболезнования на околните на починалите в днешната тежка злополука на автомагистрала „ Тракия ”, написа министър председателят Бойко Борисов в профила си във Facebook.

„ Надявам се всички потърпевши бързо да се възстановят. От страна на лечебните заведения и институциите са подхванати всички ограничения за оказване на помощ на нуждаещите се ”, написа още Борисов.

Междувременно транспортният министър Ивайло Московски изнесе нови детайлности за трагични случай, който лиши живота на 6 души.

Автобусът има уверение за техническа редовност. Техническият обзор е изработен на 6 февруари 2018 година.

„ Автобусът има годен механически обзор с всички нужни документи все още “, съобщи той. „ Два екипа на „ Автомобилна администрация “ са на мястото на случая, дружно с проверяващите органи, полицията, проверяващ прокурор и следователи “, уточни министърът и добави, че различен екип дружно с Министерство на вътрешните работи е в офиса на „ Юнион Ивкони “, предава организация „ Фокус ”

„ Екипът в офиса на компанията би трябвало да ревизира дали документите по отношение на осъществяването на курса е изрядна. Дали рейсът е минал предпътен механически обзор, дали има предпътен медицински обзор на водачите и графиците за работата дали са спазвани “, разясни Ивайло Московски.

„ До момента е открито, че има годен пътен лист “, сподели още той.

Седем индивида са се качили в автобуса-ковчег от началната му спирка в Бургас тази заран, те са пътували за София. В Айтос са се включили още осем пасажери, а в Карнобат - двама.  
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР