Подменят безплатно софтуера на милиони дизелови автомобили не само в

...
Подменят безплатно софтуера на милиони дизелови автомобили не само в
Коментари Харесай

Имате дизелов автомобил? Тогава прочетете тази новина, със сигурност ще ви зарадва

Подменят гратис софтуера на милиони дизелови коли освен в Германия, само че и в Европа. В обсега попадат разнообразни немски коли създадени след 2008 година Колко от тях са в България и какво би трябвало да създадат притежателите?

Колата, която Дарин записва дава отговор на най-високите екоизисквания. Самият той не счита, че скоро ще пристигна краят на дизеловите коли, оповестява в просторен репортаж bTV.

Откакто от ден на ден се приказва за забрани, несигурността се отразява.

„ Хората, които купуват нови дизелови коли със стандарт Евро 6 не престават да го вършат, само че когато приказваме за типичния автомобил втора употреба, Евро 5 и 4, които досега се продаваха обикновено – там към този момент има отлив”, съобщи дилърът на коли Ричард Тендик.
 дизел
Затова немските автомобилни гиганти, чийто програмен продукт би трябвало да бъде усъвършенстван, ще го създадат гратис за милиони коли в Европа.

От справките, излиза наяве, че колите, купени у нас от формалните вносителите, са относително дребен брой на фона на всички коли.

Собствениците на коли, чийто програмен продукт би трябвало да бъде усъвършенстван, ще получат уведомление, с цел да посетят оторизиран сервиз. Основната част от автопарка у нас обаче идва като нов импорт на втора употреба коли от западната част на континента.
 дизел - графика
До няколко месеца КАТ ще получи и нови уреди за премерване на отработените газове.

След като апаратите бъдат сменен с съвременни, към 30% от колите, които идват за първа регистрация, ще бъдат връщани, до момента в който не понижат нездравословните газове, които отделят.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР