Подкрепяме мерките на финансово министерство на САЩ и очакваме и

...
Подкрепяме мерките на финансово министерство на САЩ и очакваме и
Коментари Харесай

Борисов проговори за санкциите на САЩ, Пеевски, кюлчетата и Мата Хари

" Подкрепяме ограниченията на финансово министерство на Съединени американски щати и чакаме и нашите правораздавателни органи да продължат в тази посока ". Това сподели на конференция в четвъртък водачът на ГЕРБ и някогашен министър председател Бойсо Борисов във връзка против някогашния народен представител от Движение за права и свободи Делян Пеевски, хазартния необут Васил Божков и настоящия зам.-председател на Бюрото за надзор на СРС Илко Желязков.

По-голямата част от казаното от него прозвуча като опит да се дистанцира от ставащото. Междувременно обаче му бяха заложени и дълго избягвани от него въпроси.

Борисов напомни, че в сряда се е срещнал с посланика на Съединени американски щати Херо Мустафа: " Вчера имах среща в посолството. Дори няма намек. Няма по-сърдечна, хубава, блага и работеща среща. Всичките ни са били такива. От месеци работим по тези тематики, които желаят да ни пришият на нас. Тази среща беше декларирана предходната сряда. Ние знаехме какво ще се случи, тъй като по тези тематики се работи. Ако имаше подобен колорит, аз се свивам и се дърпан, в случай че бях усетил каквото и да е съмнение ".

Попитан дали тези негови думи се отнасят за работа по глобите, той отговори, че " от месеци ние сме осведомени и работим дружно ". Но добави, че няма да каже какво се е говорило по тематиките корупция, шпионаж, тероризъм с партньорските служби.

" Толкова съм спокоен, а от през вчерашния ден съм и доста окуражен ", сподели Борисов. И добави, че е сигурен, че прокуратурата ще се заеме с разкритията.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР