Подходящ ден за всякакви занимания. Вижте какво вещаят звездите за

...
Подходящ ден за всякакви занимания. Вижте какво вещаят звездите за
Коментари Харесай

Подходящ ден за всякакви занимания

Подходящ ден за всевъзможни занимания. Вижте какво вещаят звездите за вас.
Овен
Денят ще Ви донесе среща, която скрито сте желали, само че сте се страхували. Ще припомнят за себе си хора, които в миналото са играли доста значима роля в живота Ви. За възобновяване на връзките в този момент не може и дума да става, само че доста Ви се желае, да извършите оптимално вероятното положително усещане. Не се престаравайте: Вашите опити ще провокират по-скоро подигравка, в сравнение с удивление. С парите оперирайте доста внимателно и не допускайте празни и недомислени разходи. Вероятността за неудачни покупки е доста огромна. Не е изключено и да се изгубят значими документи. Вечерта са вероятни неприятни вести.
Телец
Днес обръщайте внимание на тънкостите в държанието на своя обичан човек. Те ще Ви опишат доста неща, и то – напълно разнообразни от това, което ще Ви се споделя в прав текст. Затова през днешния ден може да стигнете до потресаващи заключения от държанието на Вашата половинка. Само не се увличайте.
Близнаци
Дали, поради пролетната отмалялост или заради вътрешните несъгласия, които ви изтезават, само че през днешния ден ще изглеждате много кисели и несговорчиви. Опитайте се да овладеете страстите си или най-малко не си изкарвайте неприятното въодушевление на близките.
Рак
Ако Ви се коства, че някой представител на противоположния пол изпитва към Вас по-топло и по-силни усеща, в сравнение с би Ви се желало, постарайте се да пресечете това от корен: или поискайте от него нещо напълно друго, или просто му обяснете, че възприятията му са се показали в неопределено време на неопределено място.
Лъв
Мъдрост и разсъдителност ще са Ви доста нужни през този ден, когато се отнася за връзките с Вашия обичан човек.В противоположен случай свадите няма да можете да избегнете, а, като е известно, те не работят удобно на любовта. Упрекнете безпътната си половинка на следващия ден, а през днешния ден се постарайте да потърпите….
Дева
Подходящ ден за всевъзможни занимания, при които няма да Ви бъде нужна помощта на други хора. Работата е в това, че през днешния ден ще се разбирате единствено с обичания човек и то единствено заради това, че той ще е подготвен да гледа на Вашите прищявки през просото. Останалите представители на Вашето обграждане са настроени по-критично, а и Вие нямате табиет да си премълчавате най-малко от време на време, тъй че ще бъде мъчно да се избегнат споровете. Ако сте на път, може да очаквате увлекателни завършения и приятни прекарвания. Намалете физическото си натоварване.
Везни
През това денонощие Вашето усърдие обезателно ще бъде възнаградено. Не се опитвайте да заставите себе си или хорат, с които работите или са към Вас, да се занимават с досадна, дребнава или рутинна работа. Продължителен и важен триумф през това време биха Ви донесли прочувствените занимания. През този ден имате късмет сполучливо да се възползвате от услугите на задгранична компания, просветително учереждение или необятна мрежа от услуги.
Скорпион
Днес обърнете повече внимание на факторите, които Ви задължават да вземете тези или тези решения. Опитайте се да вземете под надзор всичко, което Ви тласка към всякакви действия, или Ви кара да се въздържите от тях. Сега това Ви оказва доста огромно въздействие и по тази причина е във Ваш интерес изцяло да се ориентирате в този въпрос, и да разберете неговия механизъм. В връзките с сътрудниците е допустимо през днешния ден да се наложи да излезете от рамките на привичните дейности, с цел да покажете, че са длъжни да се преценяват с Вас. Сега сте на 100 % подготвени за всяко предизвикателство. С новите запознанства бъдете изключително деликатни, най-много в случай че те имат сантиментален темперамент.
Стрелец
Дълго ще спорите през днешния ден със своя обичан човек на някакви метафизичен тематики, и надали ще дойдете до някакво компромисно решение. Важното е, разногласието да не прерасне в чупене на съдове и изясняване на връзките. Темата просто няма да си залужава, да се изпокарате.
Козирог
Този ден може да бъде обвързван със обилни промени в персоналния Ви живот. Ако се стремите да намерите своята „ половинка ”, би трябвало да деянията самодейност. Днес всички представители на Вашия знак имат късмет да срещнат и да заинтересуват почтена за внимание персона. В удобна тенденция ще се развиват и към този момент основаните връзки, в които няма място за искания и упреци. Професионалните вероятности не са толкоз положителни, само че и тук съществени мотиви за недоволства няма. Денят е подобаващ за привършване на стартирана работа, а с нови планове е по-добре да не се бърза.
Водолей
Ако прекарате вечерта с другари, пробвайте се да не отваряте дума за пари. Това може да не се схване добре от някого от присъстващите и да последва огромна препирня. Не се опитвайте да изглеждате като останалите – всеки човек има самостоятелна красота… И не позволявайте неприятното въодушевление, с което Вашата половинка ще си пристигна от работа, да Ви се отрази зле. Вечерта на открито ще се отрази добре и на двама Ви.
Риби
Вашите връзки може да бъдат наречени с тъжната дума „ общуване ”. Вие се търпите един-друг и с тъга се сдържате, да не кажете на своята половинка всички глупости, които мислите за нея. Това ще бъде изключително очевидно през днешния ден. Този интервал скоро ще свърши и би трябвало единствено да потърпите.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР