Подготвителните турнири на Женската тенис асоциация (УТА) преди Откритото първенство

...
Подготвителните турнири на Женската тенис асоциация (УТА) преди Откритото първенство
Коментари Харесай

Григор Димитров играе два двубоя в Мелбърн за един ден?

Подготвителните шампионати на Женската тенис асоциация (УТА) преди Откритото състезание на Австралия ще продължат в скъсен формат.

Всички шест надпревари в Мелбърн бяха краткотрайно спрени, откакто чиновник в хотела на играчите през вчерашния ден даде позитивна проба за Ковид-19.

Това наложи краткотрайна карантина за тенисистите и техните щабове, като всеки един от тях ще бъде тестван за ковид и при негативен резултат ще може да продължи присъединяване в шампионатите от петък.

Организаторите на подготвителните надпревари имат единствено три ди да ги довършат преди началото на Откритото състезание на Австралия.

Това значи, че в петък тенисистите ще би трябвало да изиграят по два мача, с цел да наваксат пропуснатото от днешната стратегия.

Поради тази причина УТА реши, че в женските срещи третият сет ще бъде сменен от шампионски тайбрек до 10 точки.

При мъжете форматът остава неизменен.

Григор Димитров би трябвало да изиграе в петък срещата си от третия кръг на шампионата "Мъри Ривър Оупън " против представителя на домакините Алексей Попирин, а при триумф той ще има и още един дуела денем.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР