Подготовката за парламентарните избори върви по разписан план, каза пред

...
Подготовката за парламентарните избори върви по разписан план, каза пред
Коментари Харесай

Демерджиев: Подготовката за изборите върви по план

Подготовката за парламентарните избори върви по написан проект, сподели пред публицисти в Министерския съвет министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев.

" Влезли сме по отношение на ЦИК и сме изяснили главните проблеми и предварителни решения по тях. Тази седмица ще затворим най-важните тематики и започваме детайлите по проекта, какъвто има във всяка една институция, в това число в Министерство на вътрешните работи. На база на предходните избори проектът е извънредно обстоен и със периоди. Към него добавихме основаване на група за киберсигурност ", сподели Демерджиев.

Подобряваме оперативната работа по попречване на така наречен " платен или корпоративен избор " като употребяваме специфични разследващи средства и информатори. Оперативната работа беше " много занемарена, без да пресилвам въобще ", сподели министърът. Засилваме предварителната защита, въпреки и към този момент да няма ясни и безапелационни сигнали, сме длъжни да засилим оперативната работа и да работим с лицата, които имат такива практики, сподели още Демерджиев.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР