Подготовката за най-очакваното събитие в морската ни столица – Мис

...
Подготовката за най-очакваното събитие в морската ни столица – Мис
Коментари Харесай

Кандидатките за Мис Варна в трескава подготовка за грандиозния спектакъл

Подготовката за най-очакваното събитие в морската ни столица – " Мис Варна " 2022, към този момент стартира, оповестяват уредниците за Moreto.net.

Грандиозният театър ще се организира на 25 август в лятната градина на комплекс " Морско казино ", а уредник на влиятелния конкурс за хубост за седемнадесета поредна година е фешън и ивент организация VIP Fashion Group.

Красивите двадесет и две варненки интензивно се готвят за конкуренцията и по традиция за всички тях е обезпечен екип от експерти, които ги образоват в вярна походка, хореография, театрално държание и артистичност.

И тази година хубавиците са подложени на ежедневни изтощителни подготовки и фитнес тренировки, водени от професионалните инструктори, а за свежото им лъчение се грижи екип от експерти на изящен и лазерен център, както и медицински център.

Преди броени дни завършиха и фотосите на самостоятелните видео визитки, в които всяка една от миските споделя забавни обстоятелства за себе си. Сред кандидатките за влиятелната купа " Мис Варна " 2022 са девойки с голям брой оценки в областта на танцовото изкуство, спорта, музиката и театъра.

Организаторката Мира Матеева показа, че тази година участничките с изключение на доста красиви, са извънредно надарени, образовани и със съществени упоритости за развиване в разнообразни сфери – мода, театрални изкуства, право, медицина и бизнес.

От 15 август започва и интернет гласоподаване за избор на " Мис Интернет Варна " 2022 на уеб страницата, където всеки може да избере своята любимка.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР