Подготовката на звездите за най-престижната филмова церемония в света –

...
Подготовката на звездите за най-престижната филмова церемония в света –
Коментари Харесай

Минус 15 кг за 15 дни: Kак звездните дами влизат във форма за Оскарите


Подготовката на звездите за най-престижната кино гала в света – връчването на „ Оскарите “, постоянно лишава време. Преди да излязат на аления килим, холивудските диви освен актуализират цвета на косата и прическата си, само че и минават експресен курс за подмладяване с козметолози, до момента в който се пробват да влязат в най-хубавата си форма. На множеството от тях особено създадена диета оказва помощ за бързо и дейно намаляване. Нека поговорим за главните й правила.

Как да отслабнете бързо?

На този въпрос най-добре ще ви отговорят холивудските актриси, които са подготвени на всевъзможни жертви, с цел да наподобяват безупречно на аления килим за „ Оскарите “. Можете да се уверите в това, като разгледате последните фотоси на Пенелопе Крус, Мила Кунис и техните сътрудници от скорошната гала. В идеалния случай всичко е направено в самия ден на церемонията: от прическата и маникюра до облеклото, което пасва навръх фигурата.


За да пасне роклята като ръкавица, доста актриси употребяват потвърден от години способ. 15 дни преди премията те стартират калифорнийската диета, от дълго време създадена под управлението на цялостен щаб диетолози, отпред с известния професор Периконе. Актрисите Джулия Робъртс, Мег Райън и Уитни Хюстън бяха измежду първите, които изпитаха тази система на хранене и демонстрираха нейната успеваемост. След това други звезди започнаха интензивно да я употребяват за бързо да се разделят с непотребните килограми тъкмо преди церемонията по връчването на „ Оскарите “.

Какво съставлява калифорнийската диета?

Разбира се, менюто за всяка звезда нормално се сортира самостоятелно, въз основа на нейните персонални потребности и желания. Калифорнийската диета обаче се основава на един-единствен принцип, чието съблюдаване в последна сметка носи толкоз фантастични резултати. Състои се в понижаване на общото наличие на калории в диетата – до 800 калории дневно (например: междинната дневна потребност на женското тяло е към 2500-3000 калории на ден).

Други значими правила за диета преди „ Оскарите “:

• отвод от сол, заради което водата бързо напуща тялото;
• изключване от диетата на мазни, пушени, пикантни и сладки храни;
• отвод от алкохол, кафе, мощен черен чай и захар.

Основата на диетата са пресни зеленчуци и плодове, риба, млечни артикули, минерална вода и яйца. Всички сосове и салатни дресинги по време на диетата би трябвало да се заменят със зехтин.

Диетата се състои от три цикъла по 5 дни, през всеки от които би трябвало да се отслабне с 5 кг. В идеалния случай, при прецизно съблюдаване на всички правила, можете да загубите до 15 кг единствено за две седмици. Освен това през това време стомахът нормално видимо понижава и новите хранителни привички имат време да се образуват и затвърдят, с помощта на което даже след края на диетата доста хора съумяват да преминат към по-здравословно хранене.



Говори се, че Никол Кидман, Скарлет Йохансън, Рене Зелуегър, Шарън Стоун и доста други холивудски диви са употребявали този способ в избран интервал от живота си. 

Ако и вие сте решили да приложите тази звездна диета преди значимо събитие в живота ви, споделяме с вас приблизителното на ден меню. Като цяло менюто за цялата дълготрайност на диетата не се разграничава толкоз доста, водещото предписание е да не се нарушават главните правила.

Калифорнийска диета. Примерно меню за деня.

Закуска (всеки ден една и съща):
1 портокал;
2 препечени тоста;
чаша зелен чай или минерална вода.

Обяд:
1 портокал;
1 яйце;
1 чаша кефир/кисело мляко;
2 препечени тоста;
чаша зелен чай или минерална вода.

Вечеря:
2 домата;
листа от зелена салата;
2 яйца;
половин чаша кефир/кисело мляко;
2 препечени тоста
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР