Подготовката на за новия сезон ще бъде сериозно нарушена, след

...
Подготовката на за новия сезон ще бъде сериозно нарушена, след
Коментари Харесай

Ситуацията в Челси е сериозна: шестима заразени, осем в изолация

Подготовката на за новия сезон ще бъде съществено нарушена, откакто част от играчите са се върнали от почивката си инфектирани с Covid-19. Осем футболисти на лондончани ще пропуснат първите тренировки, защото са в изолираност.

От клуба потвърдиха, че няколко играчи са дали позитивни проби, само че не дадоха детайлности и не оповестиха имената им.

,, и са под карантина след завръщането си от гръцкия остров Миконос, където са били на отмора.,, и Мичи Батшуай също стоят надалеч от базата на Челси.

Няма информация кои от играчите са инфектирани, само че съгласно The Telegraph шестима от тях са с позитивни проби, а двама са изолирани заради контакт със инфектираните.

REVEALED: Chelsea hit by Covid-19 CRISIS with EIGHT players in quarantine
— MailOnline Sport (@MailSport)
Ейбрахам и Маунт бяха извикани в състава на Англия за идните мачове от Лигата на нациите и тяхното положение може да сътвори проблеми и на националния тим. Баркли, който не откри място в състава на британците заради травма, също бе на Миконос. Жоржиньо почива в Капри, Италия, а Батшуай бе в Кан, Франция.

Челси ще изиграе първата си контрола от предсезонната подготовка в събота против. Първият мач на отбора във Висшата лига е против същия противник на 14 септември.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР