Поддръжникът на Брекзита Арън Банкс каза, че преди референдума през

...
Поддръжникът на Брекзита Арън Банкс каза, че преди референдума през
Коментари Харесай

Кембридж Аналитика е искала да работи по Брекзит

Поддръжникът на Брекзита Арън Банкс сподели, че преди референдума през 2016 година компанията " Кембридж Аналитика " е желала да работи за акцията за излизане от Европейския съюз Leave.EU, само че не е била наета, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

Имахме контакти с " Кембридж Аналитика " - те ни насочиха предложение, което влезе в документите, с която кандидатствахме пред изборната комисия за правото да водим формалната акция за овакантяване на Европейски Съюз. Тъй като Leave.EU не беше утвърдена и заради опасения по отношение на основаната в Лондон консултантска компания, не сме работили с " Кембридж Аналитика ", съобщи Банкс.

Разбира се, ние не спечелихме възлагането на формалната акция за Брекзит и по тази причина не продължихме с тях. Имахме голям брой диалози, само че в никакъв случай не сме работили с тях - нито против възнаграждение, нито иначе, добави той.

Откровено казано, съгласно мен историята към " Кембридж Аналитика " е небивалица. Не считам, че те разполагат с магическата система, която се твърди, че имат. Мисля, че са просто компания, която разгласява реклами във Facebook и е забулена в известна тайнственост, разяснява Банкс.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР