Подарък, даден на полски полицейски началник при скорошно посещение в

...
Подарък, даден на полски полицейски началник при скорошно посещение в
Коментари Харесай

Подарък от Украйна се взриви в полско полицейско управление, има ранен

Подарък, даден на полски полицейски шеф при скорошно посещаване в Украйна, избухна в полицейска дирекция във Варшава и аргументи леки пострадвания на него и на граждански чиновник, съобщи Асошиейтед прес, като се базира на информация на полското вътрешно министерство.

Подаръкът е експлодирал през вчерашния ден сутринта в 7:50 ч. локално време, заяви министерството. В изказването на ведомството не се прецизира какъв предмет е получил като подарък полицейският шеф при своето работно посещаване в Украйна. Той е бил там в неделя и понеделник, на двудневна среща с украински полицейски началници и с ръководители от украинската работа за справяне с изключителните обстановки.

След гърмежа " полската страна изиска пояснение от украинските си сътрудници ", споделиха още от вътрешното министерство. 

От изказването на министерството излиза наяве, че полицейският шеф от през вчерашния ден е подложен под болнично наблюдаване, а за цивилния чиновник не е зародила потребност от болнични грижи, съобщи Българска телеграфна агенция. Полша е съдружник на Украйна и я поддържа, откогато съветските сили нахлуха на украинска територия на 24 февруари.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР