Подалият оставка столичен заместник-кмет Евгени Крусев е с повдигнато обвинение

...
Подалият оставка столичен заместник-кмет Евгени Крусев е с повдигнато обвинение
Коментари Харесай






Подалият оставка столичен заместник-кмет Евгени Крусев е с повдигнато обвине

Подалият оставка столичен заместник-кмет Евгени Крусев е с повдигнато обвиняване от прокуратурата по отношение на менота на столичната улица " Граф Игнатиев ". Изпълнител на плана е " Джи Пи Груп ". Разкрития за това по какъв начин печели и извършва скъпи планове направи уеб сайтът " Биволъ ". Темата за продължението на разкритията разяснява в " Нещо повече " Асен Йорданов от уеб страницата.

" Този развой стартира преди повече от два месеца, откакто най-неочаквано за нас вицепремиерът Томислав Дончев подаде сигнал в прокуратурата за цялостна инспекция на корупционни практики в усвояването на публични средства. След това имаше изказвания на премиера Борисов и на основния прокурор Цацаров за запор на 14 млн. евро по сметки на  " Джи Пи Груп ", с цел да се стигне до оставката на заместник-кмета на София ", напомни Йорданов.

Тези събития бяха предизвикани от интернационален публичен напън, счита Йорданов.

" Случиха се неща, които излязоха отвън контрола на българската властова и правосъдна система. Факт е, че се случват неща, които не са нормални. Това става единствено поради публичния напън и вниманието, което се концентрира от ден на ден върху корупционните практики в усвояването на публични средства ", добави той. 

 Цялото изявление чуйте в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР