Подадените масово от граждани сигнали на горещия телефон на община

...
Подадените масово от граждани сигнали на горещия телефон на община
Коментари Харесай

Силният вятър загря горещия телефон на община Стара Загора

Подадените всеобщо от жители сигнали на горещия телефон на община Стара Загора (0800 157 37) през днешния ден (15 януари) са за компрометирани структури на рекламни уреди. Такива е имало в региона на чешмата в кв. “Три чучура”, на влизане в Града на липите от Казанлък и по бул. „ Отец Паисий “. Регистриран е и сигнал за съборено оградно пано на строителен обект върху тротоар на същия бул..
Задните стъкла на автобусна спирка на бул. „ Славянски “ са паднали и при инспекцията на място е открито, че едното е счупено, само че не съставлява заплаха за жителите. Служители на община Стара Загора са реагирали на сигналите, за които имат пълномощия, а останалите са ориентирани към способените органи.
Призовават се жителите да бъдат деликатни, както и да обезопасят предмети на тераси и прозорци на жилища и офиси, които не са добре закрепени.
Според прогнозата на Националния институт по метеорология и хидрология в област Стара Загора духа мощен и краткотрайно плевел северозападен вятър с пориви до 24 метра в секунда.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР