Под съобщението на СДВР за издирваната 44-годишна жена обаче, една

...
Под съобщението на СДВР за издирваната 44-годишна жена обаче, една
Коментари Харесай

Беше Ни Страх Дори Да Го Помислим! Това, Което Изплува Току-Що За Касапницата В Нови Искър Преобърна Всичко! Ужас, Кети Е Била

Под известието на Столична дирекция на вътрешните работи за търсената 44-годишна жена обаче, една жена обобщава всички версии и прави и ново умозаключение, което до момента не е споменавано. Ето какво написа тя: " Спрямо медийната информация, съгласно мен версиите могат да бъдят много.

Ето какво ми роди акъла: 1. Поръчково ликвидиране поради бизнеса на мъжа. Гледам е имал компания преди години, която се е занимавала със строителство. За в този момент с какво се е занимавал - той си знае. 2. Поръчково ликвидиране, само че са объркали къщата и хората. Не е изключено.

3. Разчистване на сметки поради някакви противозаконни действия обвързани с дамата. Видях, че е била съучастник във компания с още две дами с общ капитал 6 кинта.

Пък с какво се е занимавала компанията - на никое място не открих по гугъл.

4. Луд от лудницата, решил да се повесели с тях, само че като им е досадил и се е ядосал и е станала патакламата. 5. Злобен комшия, който не обича шума и кучешкия лай, напил се и решил да раздава ум с патрони. Значи, ревизирах ги в комерсиалния указател, в икар, и общо в гугъл. И открих, че и двамата са имали компании във времето, само че все още май нямат.

Освен това, това дето се тиражира за компанията на дамата, че имала дълг, в действителност този дълг е към две банки за неголеми суми и то не са нейни задължения, а на някой от съдружничките. Мъжът е бил във строителна май компания преди години, която е била разпитвана по време на някакво дело по отношение на данъчни - манъчни и така нататък Но все още не виждам да са имали проблеми, пък и това преди години също не са проблеми кой знае какви, щото всеки втори има такива или сходни. Две неща са ми странни на мене.

1- Защо е убито кучето? Или е с цел да не лае, обаче по нова година с тия гърмежи на лаенето никой няма да обърне внимание.

Демек не би трябвало да е проблем за килъра, че има куче.Освен това кучето къде е открито мъртво? Ако е открито вътре, може би се е пробвало да ги отбрани и по тази причина изрода го е прострелял. Хубаво е да се сравнят патроните дали са от едно и също оръжие. Възможно е килърът да не е един.

2. Защо са убити бабата и дребното дете? Ако някой е желал възмездие, то това ще е ориентирано към огромните, а дребното дете и бабата са беззащитни и общо взето нямат отношение към възрастните. Абе мирише ми на почистване на сметки. Само не знам какво ще се окаже - почистване на сметки с това семейство, или почистване на сметки и да са объркали къщата. Не е зле да се изследва на кого е била къщата преди този момент и също по този начин какви са жителите в прилежащите къщи. ", написа Говорина Бъбривова.

В различен коментар тя добавя: " Освен това, в случай че може да се има вяра на съседа дето приказва по малкия екран, дамата в случай че е открита мъртва на открито, значи, че се опитвала да избяга, само че е настигната и убита. Което приказва за целеустременост, някой който е желал да избие всички. А това е доста особено или за ужасно злобен човек, или за някакъв тип шизофренична персона, или за поръчково ликвидиране - да не остане жив човек. " В същото време близки и другари на умрелите заляха обществените мрежи с жалейки.

" Милата тя... Отиде си прекомерно рано, също и Боби. Още не бяха видяли доста неща:( нека в този момент са на по положително място. Почивайте в мир ", написа за Нанси в обществената мрежа Любослава Данова. " Почивай в мир!! Принцесо нека да си на подобро място, липсваш доста не го заслужаваше още беше дребна и не видя нищо от живота ", написа във фейсбук Камелия Иванова на стената на Нанси.

" Почивай в мир приятелю! Дано си на по-добро място! ", написа Никола Веселинов за приятеля си Георги. " Никога няма да те не помни братле!!Почивай в мир!! ", написа другар на стената във фейсбук на убития Георги Юнаков.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР