Под наслов Нас не ни е страх за 83-ти ден

...
Под наслов Нас не ни е страх за 83-ти ден
Коментари Харесай

Ден 83: Пушката ще гръмне на 3 октомври. Колкото по-силно, толкова по-силно ще се чуе в Брюксел |

Под наслов " Нас не ни е боязън " за 83-ти ден се събраха протестиращи на площад " Независимост ". 

Протестът има триумф. Утре ще има отчет на Европейска комисия. Удряме по два фронта - европейския и нашия. Това е добър сигнал. Това е едно отлично начало, нали г-жо Караянчева. Заслужавате да ви викат " Оставка ", сподели юрист Николай Хаджигенов.

83 дни хората в тези здания се вършат, че не ни виждат. Искаме и оставката на Валери Симеонов, оня, който си разреши да назовава майките кресливи дами. Ние, тук на площада, сме били мафията! Били сме платени! Има ли някой подобен тук? Няма да се откажем, ще бъдем всеки ден тук. Оставка!, съобщи един от протестиращите.

Друг от стачкуващите прикани хората да пишат тъжби и имейли на всички институции - освен нашите, а и на европейските. Това е револвер глок на всяко шкафче. Уплаших се, че шкафчетата ще свършат. Пенсионерите, които ще получат по 50 лева, са изкупили тези шкафчета, с цел да си прибират парите. У нас пари се вземат от тези, които крадат народа си. Вътрешният министър да сезира Контрол на общоопасните средства (звено в МВР) за какво оръжие се държи не по надлежния ред. Българският министър председател си държи на нощното шкафче револвер. От драматургията знаем, че той ще гръмне в трето деяние, без значение дали е бутафорен или не. Пушката ще пукне на 3 октомври. Нашата пушка ще прозвучи оглушително. Ще я чуят чак до Брюксел. Колкото по-оглушителни сме на 3 октомври, толкоз по-силно ще ни чуят в Брюксел. Оставка! 

 



  
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР