Почти всяка седмица от октомври имаме повод да обърнем внимание

...
Почти всяка седмица от октомври имаме повод да обърнем внимание
Коментари Харесай

Пристрастен ли е към секса Русев

Почти всяка седмица от октомври имаме мотив да обърнем внимание на Русев и драмата, която сега се заплита към него и брачната половинка му Лана .
 Русев, Лана, Боби Лашли и поредна доза провокации
Лана продължава да предизвика Русев

Този път не са целувки, а...

Знаем, че всичко е по сюжет, само че все пак на двамата им се получава доста добре да притеглят вниманието върху себе си. Този път обаче нещата станаха много персонални.

По време на предаването в понеделник Лана и Русев се качиха на кръга на Световната федерация по кеч, с цел да изяснят пред всички какво се случва с брака им.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от CJ Perry (@thelanawwe) на Окт 26, 2019 в 1:22 PDT

Лана беше много прочувствена и атакува българина, обвинявайки го, че единственото нещо, което той желае от нея, е секс. Тя даже съобщи, че Русев е привързан към секса и желае да го вършат на всички места и когато и да е, без да се интересува от нищо друго.

Лана също по този начин го упрекна, че желае да я забремени, въпреки да знае, че това би унищожило кариерата ѝ. Черешката на тортата пък е, че кечистът ѝ е изневерил.
 Русев, Лана, Боби Лашли и за какво българинът атакува сътрудника си
Нервите на Русев не устояха

Българинът атакува сътрудника си Боби Лашли

Русев, несъмнено, се ядоса и отхвърли всички тези обвинявания. Тогава на кръга се появи и Боби Лашли - виновникът за цялата обстановка. Българинът, несъмнено, се опита да отбрани достойнството си, пребивайки Лашли, само че един удар под кръста постави завършек на разправията.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР