Почти всяка първа връзка обикновено се проваля, като малцина са

...
Почти всяка първа връзка обикновено се проваля, като малцина са
Коментари Харесай

5 зодии, чиято първа връзка рядко остава последна

Почти всяка първа връзка нормално се проваля, като малко на брой са тези, които съумяват незабавно да намерят сродната си душа. Наречете го играта на ориста или плод на техния личен темперамент, само че някои хора просто не могат да създадат по този начин, че нещата да проработят от раз. Въпреки че първичната връзка е много специфична за всеки, защото е изпълнена с неспокойствие, детски страсти и даже води до пеперуди в корема, за някои тя носи неустановеност.

Може да има доста аргументи, които могат да пресечен деликатната нишка на една първа връзка. Някои се коренят в характера на двамата, до момента в който други в зодиакалния им знак. Според астрологията 5 зодии са ужасни в поддържането на първата си любовна връзка. Приемането на подмятания от звздите за такива персони може да ви избави, както от отчаяние, по този начин и от нещастна връзка.

Ето кои са зодиите, чиято първа връзка в множеството случаи не е за цялостен живот:

Стрелец

Стрелците са свободолюбиви души, които не желаят да се оплитат в нишката на прочувствения хаос. И заради тази причина те не желаят да обезпечат прочувствена сигурност на колегата си. В резултат на това връзките приключват с разлъка прекомерно рано.

Освен това хората, родени под знака на Стрелец, са извънредно егоцентрични заради своята рискована персона. Техните упоритости ги лимитират да споделят възприятията и страстите си с колегата си. Те прекъсват своята първа връзка супер бързо.

Водолей

Въпреки че Водолеите са нетрадиционни и непокорни, във връзките те залагат на разумно и рационално мислене. Те могат елементарно да изхвърлят прочувствения багаж на колегата си и даже да бъдат помолени за съвет, няма да реагират вярно. Техният проницателен мозък им разрешава да дават единствено разумни отговори, които отдалечават колегата им прочувствено.

Скорпион

Като воден знак, Скорпионите се ръководят от интензивни и буйни страсти. Те се привързват към някого доста бързо, което нормално включва тяхната ревностна и несигурна природа. Освен това те няма да бъдат директни с страстите си и по-скоро ще заблуждават колегата си. Когато тяхната първа връзка завърши, те могат да станат извънредно манипулативни и с ледени сърца. Те са способни на всичко, с цел да го накарат да заплати за болката, която им е предизвикал.

Дева

Като знак на Земята, родените под знака на Дева хора са мощни, работливи и прагматични. Поради всички тези аргументи те постоянно се ангажират с работата и отговорностите си и не могат да отделят време на половинката си.

Освен това, те избират да бъдат прочувствено следени и не са склонни да показват своята сантиментална страна с колегата си. Тяхната обич последователно избледнява. Освен това те обичат да възнамеряват неща и да откриват най-малките неточности, които нервират колегата им и ги вършат студени. По тази причина доста постоянно Девата проваля своята първа връзка.

Телец

Точно като Девата, Телецът също е земен знак, което го прави корав, мощен и твърдоглав по собствен метод. Хората с тази зодия постоянно се придържат към личното си мислене и даже не се пробват да изслушат другата страна на историята. Тяхното отвращение да се приспособят или да схванат гледната точка на своя сътрудник е това, което ги държи надалеч от продължително сдружение. Именно поради това първа връзка при Телеца постоянно не е последната.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР