Почти всяка жена мечтае да изглежда модерно и феноменално всеки

...
Почти всяка жена мечтае да изглежда модерно и феноменално всеки
Коментари Харесай

Вечерна рокля или малка черна рокля - как да изберем подходящата?

Почти всяка жена мечтае да наподобява съвременно и феноменално всеки ден. Правилно подбраният стайлинг разрешава освен да подчертаем най-големите преимущества на нашата фигура, само че на първо място да придобием самочувствие. Това е изключително значимо при композирането на тоалет за по-мащабно събитие, когато имаме работа със характерен дрескод. Гардеробът на всяка жена би трябвало да включва вечерна рокля от Евиза, само че по какъв начин да я изберем за случая? 

Вечерна рокля за женитба



Сватбата и посрещането на нашите обичани хора е чудесна опция да блеснем в компанията. Като поканени посетители обаче би трябвало да помним, че булката и младоженецът би трябвало да са в центъра на вниманието, заради което при избора на вечерна или публична рокля за сватбена гала би трябвало да се съблюдават няколко съществени правила. Първият и най-съществен от тях е да се заобикаля основаването в нюанси на бялото, което е непокътнато за булката. Когато избирате верния модел, си коства да обърнете внимание и на естеството на събитието. Сватбата навън е чудесна опция да облечете рокля в пастелни нюанси, която идеално ще пасне на малко по-официалната атмосфера на сватбата. За банкетна зала с чиста съвест можете да облечете извънредни за червен килим в мрачен кондензиран цвят, да вземем за пример винено или бутилково зелено.

Абитуриентска вечерна рокля



Абитуриентският бал е едно от най-важните събития в живота на всеки човек. То припомня за неизбежния завършек на учебното обучение, а също по този начин символизира навлизането в зрелост. Всяка млада жена желае да се усеща привлекателна и стилна на този тип гала, още повече че цялото събитие нормално е доста подробно документирано. Затова изборът на абитуриентска рокля не може да бъде случайност – целият стайлинг би трябвало да бъде изкусен във всеки подробност. За подобен специфичен мотив си коства да изберете нещо феноменално и неповторимо. Добро решение ще бъде дълга вечерна рокля с искра, която ще добави пословичния нокът. Може да заложите и на модели с дръзка кройка или надълбоко деколте, само че не забравяйте да изберете добре размера на творението – с помощта на това ще избегнем неуместните инциденти.

Вечерна рокля за новогодишната нощ



Новогодишната нощ е идеалното време освен за обобщаване на годината, само че най-много за развлечение със стайлинг. Ежедневно рядко се случва догатката за лъскаво създание да се срещне с благосклонни погледи измежду другите. Новогодишната нощ е идеалната опция за това. Много дами избират класиката на жанра - извънредни вечерни рокли в колорит на наситено черно. Любителите на стилните опити могат да заложат на модели, обсипани с искра, около които няма по какъв начин да подминете безразлични. Модели със смели деколтета и цепки също са добре пристигнали, налични да вземем за пример на evizabg.com. Все по-популярни стават и роклите с едно рамо, в които можете да се почувствате като гръцка богиня.

Вечерна рокля с колан на талията



Можете да избирате от доста стилове рокли с колан, като най-популярните от тях са тези с платнен колан, който е направен от същата материя. Рокли с деколте и спомагателен колан ще подхождат на всяка фигура, без значение от дължината. Изберете приглушени аксесоари за рокли с колан, украсени с шарки, а за гладки материи можете самоуверено да изберете изразителни чанти или бижута. Можете също по този начин да съчетаете обувки и чанта с цвета на колана, тук допускаме, че най-модерно ще бъде карамелено кафяво или ярко бежово. Рокля на цветя с колантова несъмнено е наложително! Ще можете да го употребявате за доста мотиви! Най-добре е флоралният десен да е малък и по цялата материя, както е в сбирките на най-големите фешън къщи. Имаме обособена публикация за рокли с флорални претекстове - вижте какво да носите с рокля на цветя! Не сте намерили рокля с колан, която да ви подхожда, само че желаете да наблегнете талията си? Нищо по-лесно - вземете обичания си колан и го затегнете на кръста. Най-добре се комбинират с рокли тънки колани с кръгли катарами, както и плетени колани. Разкроената рокля с колан е най-хубавият образец за това. През зимата не пропускайте да опитате този елементарен трик с плетените рокли. Във вечерната версия наподобява красиво тънка верига, закопчана на талията на сатенена рокля. Бялата рокля с колан е изпитан стайлинг за лятото. Посегнете към рокля с буфан ръкави и ажурни отрязъци и я съчетайте с плетен колан.

Малката черна рокля е като хамелеон!



Следващите генерации дами обичат дребната черна рокля в продължение на съвсем 100 години. Модните трендове се менят, а тя продължава да е на върха. Такива дамски могат да бъдат стилизирани по подобен метод, че да са подобаващи за сантиментална вечеря, бизнес среща и фамилна вечеря. Същевременно можем да им придадем малко състезателен темперамент и по този начин ще придобием повърхностно лъчение. Инвестирайки във първокачествен модел, сме сигурни, че той освен ще наподобява добре дълго време, само че и на драго сърце ще го използваме години наред.

Дължината не постоянно е идентична



Всъщност дребната черна рокля се предлага в доста разнообразни стилове. Няма една кройка и дължина, която да подхожда на всички. Роклите с дължина midi са идеални за публични излизания. От своя страна, в случай че се готвим за по-малко обвързващ излаз, можем да се спрем на по-къс модел. Такава рокля също е добре да се носи с ботуши или спортни маратонки. От друга страна, макси дължината е доста изискана и елегантна, тъй че е същинска класика измежду вечерните тоалети.

При избора на рокля, фигурата също е извънредно значима

Дължината на роклята е едната страна на монетата. Трябва да погледнем и фигурата си. Всеки от нас има избрани мощни страни, които си коства да подчертаем, и елементи, които бихме желали да скрием. Той е изцяло натурален, значимо е да можем да го използваме, когато сътворяваме стилизации.
Ако сме вид песъчлив часовник, имаме по-широк ханш, тясна талия и по-големи гърди, съвършената черна рокля е модел вид молив. Ще изглеждаме добре и в клоширани рокли и пликове. Нека се спрем на модели с V-образно деколте. Ако имаме крушовидна форма, имаме тесни плещи и необятни ханш и бедра. Рокли с лодка деколте работят добре. Добри са и испански. Долнището би трябвало да е свободно, с цел да маскира по-масивните крайници. Формата на ябълката е с тънки прасци и по-голям стомах. Това значи, че си коства да заложите на рокли, разкроени под бюста, които могат да маскират извивките. Ще се ревизира дължината, разкриваща краката. Атрактивно предложение ще бъде и рокля-плик. Има и правоъгълна или момчешка фигура. Тогава си коства да се концентрирайте върху рокли, които оптически ще прибавят извивки в бюста и бедрата.
Разгледайте неповторимите и съвременни рокли от Евиза!



Искате ли да носите лека и комфортна рокля с грациозен темперамент? Сред нашите модели ще намерите както семпли едноцветни, по този начин и шарени рокли, покрити с гальовен флорален претекст. Това е много повсеместен избор - такава рокля ще бъде подобаваща освен на женитба или публична вечеря, само че и в доста други обстановки, които изискват елегантно и стилно облекло.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР