Почти всички мъже имат известни притеснения относно силата на ерекцията

...
Почти всички мъже имат известни притеснения относно силата на ерекцията
Коментари Харесай

Има поне 3 начина да подобрите ерекцията си

Почти всички мъже имат известни терзания по отношение на силата на ерекцията си в даден миг от живота си, само че това, което множеството мъже не знаят, е, че еректилната дисфункция в действителност се мери по канара. Но каквото и да споделят изследванията, едно е несъмнено - в случай че въведеш някои дребни промени в живота си, ще се сдобиеш с по-силна ерекция.

Погрижи се за прочувственото си положение
При мъже, които другояче са млади, във форма и здрави, еректилната дисфункция може да бъде породена от неща като тревожни разстройства, мощен стрес, компликации в връзките, клинична меланхолия или безпокойствие за половото показване. Разбира се, има смисъл, че тези фактори могат да повлияят на половия ви живот, като се има поради, че те могат да повлияят на толкоз доста други фактори в твоето физическо и психическо действие. Ако си прекомерно уплашен, няма да ти стане, по тази причина би трябвало да се погрижиш за душeвността си. Отдели си време за отмора, остани уединено със себе си, а в случай че има потребност се обърни към спецалист. Няма нищо необичайно в това!

Подобри съня си
Повечето специалисти споделят, че би трябвало да се стремиш да спиш приблизително най-малко 7-8 часа на нощ. Но какво общо има сънят с ерекцията? Е, сънната апнея да вземем за пример сигурно може да повлияе на половото предпочитание. Изследванията поредно демонстрират, че мъжете и дамите със сънна апнея са доста по-склонни да изпитат полови дисфункции, в това число еректилни проблеми и ниско полово предпочитание.

И мастурбацията може да навреди
Няма безусловно нищо неприятно в мастурбацията. Всъщност е известно, че дава доста изгоди за здравето и даже може да се употребява за лекуване на избрани форми на полова дисфункция. Въпреки това, мастурбацията може да докара до избрани проблеми, в случай че не се практикува вярно. Например, в случай че си подвластен от избрана техника на мастурбация, това може да докара до форма на полова дисфункция, наречена аноргазмия, при която се бориш да постигнеш оргазъм с партньорката. Това от своя страна може да повлияе отрицателно на личното ти психическо здраве и връзката ти.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР