Почти всеки лъже по някаква причина. Някои спестяват истината, за

...
Почти всеки лъже по някаква причина. Някои спестяват истината, за
Коментари Харесай

Ето 5 неща, които мъжете казват, само ако ги мислят

Почти всеки лъже по някаква причина. Някои икономисват истината, с цел да предпазят обичаните си. Други лъжат целеустремено. Не е допустимо да сме изцяло и напълно откровени във всеки един миг от общуването с другите, изключително с интимните си сътрудници. Заради тези, които мамят най-често доста дами са склонни да се съмняват в това, което сътрудниците им споделят. Скептицизмът връхлита още по-силно, в случай че в предишното опитът е бил прекомерно горчив. Заради всичко това доста дами слагат мъжете под общия знаменател на неискреността. Те не имат вяра на мъжките думи и самопризнания, даже те да са истина. От друга страна, мъжете са тази половина на човечеството, която е по-малко склонна да споделя и разкрива душевността си. Но има някои неща, за които е съвсем несъмнено, че един мъж не би ги изрекъл, в случай че не ги мисли. Кои са те?

1. Когато той каже, че желае да се обвърже с вас.
Ако един мъж ви предложи дълготрайно обвързване, взаимно общуване или брак, каквото и да е, което подсказва за желанията му към вас, то по всяка възможност е истина. Повечето мъже не оферират сходни задължения, в случай че не го мислят. Не се опасявайте да опитате. Дори след време да измененията мнението си или той своето, не се лишавайте от опита, тъй като единствено той демонстрира по кое време изборът е бил верен.

2. Когато той каже, че желае да ви запознае със фамилията си.
Мъжете са чувствителни на тази тематика и множеството от тях не биха създали тази крачка, в случай че считат, че връзката им с вас няма бъдеще. Това, несъмнено, не значи автоматизирано, че ще ви предлага брак, само че е добър знак за постоянни планове.

3. Когато той ви споделя, че е уплашен.
Страхът, тревогата, безпокойството за нещо или някого са все усеща, които мъжете в множеството случаи се вършат, че не усещат. Ако обаче сътрудникът ви има смелостта да признае, че се опасява или тормози за нещо, то това сигурно е по този начин. Коства в действителност доста на множеството мъже да се признаят за слаби пред жена.

4. Когато ви споделя „ обичам те “.
Не всяка жена има вяра на тези думи, изключително в случай че са казани при започване на връзката и изключително в случай че не са подплатени с дейности. От друга страна, множеството мъже не раздават по този начин елементарно самопризнания, защото по природа са по-свободолюбиви.

5. Той ви споделя проектите си за бъдещето.
Ако вие сте включени в тях, радвайте се. Вероятно това е самата истина. Мъжът до вас би трябвало да е много злоумишлен и патогенен измамник, с цел да разтяга измислени локуми за бъдещето, в случай че не ги мисли.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР