Почти всеки женен мъж, който има любовница, прибягва до манипулация.

...
Почти всеки женен мъж, който има любовница, прибягва до манипулация.
Коментари Харесай

7 неща, които всички женени мъже казват на любовниците си

Почти всеки женен мъж, който има държанка, прибягва до операция. Не го ли направи, просто няма по какъв начин да седи на два стола  – да резервира комфортната си съпруга и да задоволява половите си потребности на открито, без да падне на земята.

Как обаче такива мъже съумяват да убедят любовниците си да останат с тях? Какви изречения им споделят и какво всъщност значат думите им?

Всяка жена избира мъж съгласно личните си стремежи и потребности. Ако изборът ви обаче е паднал върху господин, който не е свободен, най-вероятно сте били покорени от красивото му ухажване и сте оставили възприятията да ви завладеят.

И едвам след време сте разбрали или осъзнали, че той е фамилен.

Всичко това може да бъде избегнато, в случай че сте наясно с лъжливите изречения, които доста женени мъже споделят на своите любовници.

Първото нещо, което издава женения мъж, е обезценяването на брачната половинка. В неговите истории тя постоянно наподобява като неприятната жена, готви непоносимо, облича се неприятно, не знае по какъв начин да отглежда деца, не работи и постоянно пилее пари за парцали и персонални капризи.

Ако сте чували сходни изказвания най-малко един път, поздравления – попаднали сте на класически лъжец!

Жененият мъж не желае да се усеща като изменник, за сметка на това обаче желае да има държанка и по тази причина влиза в утъпкания път на жалбите и лъжите. Така героят ухажор освобождава цялата отговорност от себе си и я трансферира на жената. Кой, в случай че не тя, е виновен за това, че е решил да кривне от правия път?

Вторият сигнален знак е цялостният надзор над любовницата. Контролиращият мъж ще желае да знае къде и с кого прекарвате деня, ще ревнува и от уличните стълбове, ще не разрешава да се виждате с приятелките си, само че в това време ще моли да пазите връзката ви в загадка.

Всичко това са капризи, които би трябвало да ви бъдат като алена лампичка.

Между другото, някои дами ръководят перфектно подобно положение на своя женен джентълмен и за лично наслаждение разпалват ревността му. В последна сметка, на доктрина, любовницата е публично свободна и също може да си намери гадже, което не е фамилно. Точно това кара постоянно женените мъже, закачили се на кукичката на личните си операции, да напущат фамилиите си. 

Ето ги и най-разпространените изречения от репертоара на женения ухажор. С тях той постоянно цели едно: да убеди другата жена, че трябва да се помири с ситуацията и да търпи, до момента в който той не се разведе! 

Вече започнахме бракоразводния развой

В 90% от случаите тези думи са нужни единствено за унищожаване на бремето от виновността и нямат нищо общо с истината. Нито един мъж със здрав разсъдък и трезва памет няма да се втурне да си търси държанка, в случай че преди малко е почнал да дели имущество с жена си.

Когато фамилията се разпада, по-силният пол, по предписание, е в стрес, тъй че е малко евентуално полубившият фамилен мъж незабавно да стартира да търси сурогат на жена си, до момента в който не бъдат уредени всички формалности.

Напротив, той интензивно ще заобикаля връзките, с цел да ближе раните си с другари. След развода, несъмнено, някои мъже изпадат в любовна тресчица, само че тя не трае дълго и в това положение надали може да се разчита на сериозна връзка.

Жена ми си има ухажор, тя ми изневерява!

Нека бъдем почтени – в случай че брачната половинка на вашия мъж му изневери, той най-вероятно ще дебне пред входа, ще наеме частен детектив, ще я заключи у дома или ще набие съперника си, само че сигурно няма да отмъсти за изменничество й, въргаляйки се с вас в леглото.

Ако брачният партньор в действителност отмъщава на законната си половинка по подобен метод, тогава би трябвало да помислите дали в действителност имате потребност от този чудноват човек? Днес той отмъщава за изменничество с изменничество, а на следващия ден какво – ще грабне ножа?  

Ще отгледаме децата и ще се разведа!

Тези думи приказват единствено едно – че жененият мъж е удовлетворен от живота си. Има си всичко – и семейство, и красива държанка. Той няма да промени нищо и по тази причина предлага дълготрайно прикритие под формата на грижа за децата.

В последна сметка има прехрана, систематизиране на родителските отговорности, неделни татковци…

Затова се вгледайте деликатно – възможно е любовникът ви да е сребролюбец. Той не желае да харчи пари за прехрана от приходите си, изцяло удовлетворен е от безплатната работна мощ вкъщи под формата на брачна половинка, а за секс тича при вас. Добре си е подредил нещата!

Жена ми е съществено болна… Сега не е моментът да приказваме за бракоразвод

Правилният отговор на такава фраза е: “Ако жена ти е болна, не е моментът да си имаш държанка! ”. Поне от женска взаимност се поставете на мястото на излъгана брачна половинка и си представете какво й е.

Най-логичното нещо е мъжът да седне до леглото на болната си жена и да я държи за ръката, казвайки, че всичко ще бъде наред. Или да стартира да работи крепко, с цел да събере пари за комплицираната интервенция. Когато обаче не я обича, нито една болест няма да го задържи покрай нея!

Отдавна не дремя с жена си, защото…

Много грозно и неуместно опрощение, последвано от цялостен ​​списък от аргументи. В Топ 3 нормално влизат най-нелепите.

Първата е, че тя не се грижи за себе си и за фигурата си. Повярвайте, няколко спомагателни сантиметра и кг към момента не са спрели нито един мъж! Струва ли си в този случай да си губите времето с подобен парвеню? Нито една съответна жена няма да може да отговори на високите му условия и стандарти за хубост.

Във втория случай стартират да се оплаква, че любовта си е отишла. Ако любовта към този момент я няма, би трябвало да го признае пред жена си, да подаде молба за бракоразвод, да се схванат за децата и имуществото и чак тогава да тръгне да я търси на друго място. 

Третият детайл в този лист е за “тази подла жена ”, която “ми изневери ”. Прочетете още веднъж втората фраза и си направете верните заключения.

Защо се срещнахме толкоз късно?

Най-малкото, тъй като си бил женен или просто си бил ангажиран с друга жена! Или с работа, или с пътешествия. Или тъй като по това време още не съм била родена или не съм ходила на училище…

Тук има доста явни аргументи, само че резултатът е единствено един: той няма да напусне фамилията си!

Всички тези недоволства с въртене на очи и престорена драма са нужни единствено с цел да не разчитате на съществено отношение. Всъщност с тази фраза мъжът ви дава ролята на държанка, от която ще се чака примирение, топлина, обич и обвързаност, само че която в подмяна няма да получи нищо.

Такъв човек постоянно ще се показва като жертва на събитията и в никакъв случай няма да реши нищо. Веднага осъзнайте, че той има литри неизплакани сантиментални сълзи поради закъснялата обич, за която няма да си мръдне пръста. Защо? Защото може!

Жена ми е наясно с всичките ми каузи

Тази фраза наложително се произнася с мистериозния звук на Агент 007, само че значи единствено едно – при положение на бракоразвод мъжът, в най-хубавия случай, ще остане с половината от почтено извоюваното си имущество, а в най-лошия – просто ще си тръгне с наведена глава и един куфар с облекла.

Нещо повече – подобен мъж нормално е на издръжката на жена си, която, несъмнено, е наясно с всичките му каузи просто тъй като такива няма. Както няма нито пари, нито парцели, нито кола. Няма подобен мъж, който да остави богатата си, само че рационална брачна половинка по лична воля! /jenata.blitz.bg 

Харесайте  и във Facebook, където ще намерите още доста потребни и забавни четива за всеки!

Източник: lifebg.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР