Съпруга, подозираща мъжа си в изневяра, предприе отчаян ход, за

...
Съпруга, подозираща мъжа си в изневяра, предприе отчаян ход, за
Коментари Харесай

Съпруга, подозираща мъжа си в изневяра, предприе отчаян ход и съжали жестоко

Съпруга, подозираща мъжа си в невярност, предприе обезверен ход, с цел да го разобличи и се изложи грубо. 

В обява в обществената мрежа Reddit тя споделя, че от известно време съпругът й се оплаквал от здравословни проблеми и започнал постоянно да върви на доктор. Когато един ден помолила да го придружи на прегледа, той отказал с думите, че му е доста по-удобно да бъде сам.

Това събудило съмненията на дамата и тя почнала да си мисли, че докторът в действителност е жена, с която съпругът й има любовна връзка.

 

За да се увери във верността и предаността на половинката си, тя решила да се причисли към него на идващия банкет, без обаче да го предизвестява. И по този начин, 10 минути след началото на прегледа, тя нахлула в кабинета на смаяния лекар, който, за нейна голяма изненада, се оказал мъж.

След като двойката напуснала болничното заведение, мъжът изразил недоволството си и обвинил брачната половинка си в нарушение на персоналното пространство и пренебрежение.  

“Казах му, че съм негова брачна половинка и към този момент знам какви проблеми има и просто съм желала да изразя поддръжката си ”, оправдава се авторката на обявата, обръщайки се за съвет към потребителите. 

Постът й събра близо 8,5 хиляди коментара. Очаквано, множеството хора осъждат държанието й. И я поучават да обуздае ревността си, преди да е разрушила брака си. /jenata.blitz.bg

Харесайте  и във Facebook, където ще намерите още доста потребни и забавни четива за всеки!

Източник: lifebg.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР