Почти всеки ден се случва да преминем през някаква стресова

...
Почти всеки ден се случва да преминем през някаква стресова
Коментари Харесай

Нова мода за облекчаване на стреса

Почти всеки ден се случва да преминем през някаква стресова обстановка. Има разнообразни способи и изобретения, които ни оказват помощ да се отървем от напрежението.

Разбира се, има огромен късмет изброените неща да не оказват помощ, само че не губите нищо, в случай че опитате. Вижте 5 антистрес играчки:

Гумен масажор за глава

Стресът понижава или даже изчезва, в случай че някой ви направи масаж на главата. Но в случай че няма подобен човек, може да се възползвате от едно необикновено откритие, гонещо напрежението - масажор за глава. Той е направен от силикон. Поставяте го на главата си, хващате го за двете дръжки и просото го придърпвате. А меките му зъбци се грижат за вашето лекуване.
 масажор
Възглавница " човешки крайници "

След дълъг и уморителен ден е хубаво да се приберете у дома и да полегнете в скута на колегата си. Това работи отпускащо и понижава напрежението и напрежението, насъбрани денем. Но за хората, които нямат сътрудник, е направена възглавница човешки крайници. Лягате само че нея и си представяте, че не сте самичък.
 възглавница
Ваза за крещене

Някого били ли сте толкоз уплашени и изнервени, че ви се е желало да крещите, само че не сте можели да си го позволите. Е, има хора, които са създали специфична ваза за крещене и са се погрижили да крещите на воля и никой да не ви чува. Вазата е по този начин направена, че приема звука в себе си.

Да чупиш чинии

На всеки се е желало да счупи нещо. И за това има решение. В някои страни има специфични центрове , в които можете да си платите билет и да чупите чинии, колкото желаете.

Масажираща възглавница " човешки ръце "

Тази възглавница е измислена от японска компания с концепцията, че когато сте напрегнати и получите болки в раменете и врата, просто си лягате на възглавницата и тя стартира да ви масажира.
 възглавница

И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР