Почти половината от всички австралийци смятат, че съвместимостта на звездния

...
Почти половината от всички австралийци смятат, че съвместимостта на звездния
Коментари Харесай

Близо половината от срещащите се отхвърлят романтични партньори въз основа на техния астрологичен знак: проучване

Почти половината от всички австралийци считат, че съвместимостта на звездния знак е значима при намирането на сантиментален сътрудник, откри ново проучване.

Проучване на Tinder разкри, че зашеметяващите 42 % от австралийците се обръщат към астрологията, с цел да управляват любовния си живот, до момента в който 30 % от поколението Z в международен мащаб признават, че ревизират знака на срещата, преди да се срещнат с тях.

Измерено съгласно това кой е присъединил своята зодия в профила си за онлайн запознанства, изследването сподели, че Лъвовете са най-склонни да трансформират звездния си знак, само че Девите, Близнаците и Везните са най-склонни да получат „ лайкове “ онлайн.

Въпреки че астрологията и зодиакалните знаци постоянно се считат за женски занимания, беше открито, че огромна част от мъжете гордо демонстрират своите зодиакални знаци онлайн.

За мъжете консуматори на Tinder най-рекламираните зодии са Лъв, Скорпион, Рак, Телец и Везни, до момента в който за дамите консуматори са Лъв, Везни, Бл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР