Почти нулеви са шансовете на втория мандат. Това коментира в

...
Почти нулеви са шансовете на втория мандат. Това коментира в
Коментари Харесай

Ганев: Почти нулеви са шансовете на втория мандат

Почти нулеви са възможностите на втория мандат. Това разяснява в изявление за NOVA политологът от организация „ Тренд ” Димитър Ганев. Според него би трябвало да има някаква доста радикална смяна в политическата обстановка, с цел да се появят шансове.

„ Дори да се одобри декларацията на Политическа партия и да се върне изпълнен мандат, който да се подложи на гласоподаване в Народното събрание, това няма да има някакво значение, тъй като самият състав на кабинета сигурно ще бъде отритнат ”, добави той.
Ганев не изключва поддръжка за декларацията от ГЕРБ и Движение за права и свободи. „ Тя може да събере по-сериозна поддръжка от 121 народни представители, да има болшинство, само че това по никакъв метод не значи, че ще забележим изпълнен мандат ”, уточни още политологът.

Според него съставът на възможен кабинет на Политическа партия ще бъде отритнат от ГЕРБ, Движение за права и свободи и „ Възраждане ”. Прогнозира, че и Българска социалистическа партия няма да поддържа проектоправителство с втория мандат.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР