Почти не съществува човек, който никога до сега да не

...
Почти не съществува човек, който никога до сега да не
Коментари Харесай

Каква е ТАЙНАТА на панираните сиренца с боровинково сладко?

Почти не съществува човек, който в никакъв случай до в този момент да не е опитвал фамозните по целия свят сиренца с боровинково сладко.
Това е едно от нещата в менюто на всеки ресторант, което буди най-силен интерес измежду клиентите. Те са превъзходен старт на вечерята. Комбинират се чудесно с бяло вино или розе и са неустоимо апетитни.
Когато обаче решим да си ги приготвим вкъщи, неведнъж напъните ни биват увенчани с неуспех. Някъде бъркаме, само че къде тъкмо?!

Днес взехме решение да споделим с вас каква в действителност е тайната на панираните сиренца с боровинки. Имахме опцията да надникнем в кухнята на няколко ресторанта и да се убедим в това, което занаятчия – готвачите споделиха с нас.
 Неподозираните вреди от преяждането със сирене Неподозираните вреди от преяждането със сирене
Cирeнeтo дoкaзaнo e eднa oт любимитe хрaни нa чoвeчecтвoтo. Тo приcъcтвa в пoчти вcякa културa нa Зeмятa. Имa и зaщo - вкуcнo e пo кaкъ...
Много хора си мислят, че тайната е в самата панировка, само че това въобще не е по този начин.
Тайната на съвършено панираните сиренца с боровинки
Ето какво да извършите, в случай че желаете върху трапезата си да поднесете най-вкусните топени сиренца с боровинково сладко:
Най-напред изберете висококачествено топено сирене под формата на триъгълничета. Важно е да сте опитвали продукта преди този момент, тъй че да сте сигурни, че усетът ви подхожда, а не да хабите ненужно време в приготвянето му.
След като разопаковате идеалните триъгълничета, е време да ги постелете върху хартия за печене и да ги оставите за няколко минути във фризера, до момента в който приготвяте самата панировка.
 Каква е разликата сред моцарела, пармезан и чедър Каква е разликата сред моцарела, пармезан и чедър
Надали има някой, който не е вманиачен по разтопения, леко запечен кашкавал. Независимо дали става дума за пица, макарони или пиле, резултатъ...

Всъщност точно това е тайната, която малко на брой знаят.
Когато топените сиренца стегнат задоволително, те към този момент могат да бъдат панирани по ваш избор и по-късно да се запазят идеални по време на термичната обработка, а не да трансформират своята форма.
Задължително отцедете мазнината от корнфлейкса, откакто са приготвени и едвам тогава ги подредете в паница, към сосиера със сладко от боровинки.
Поднесете ги в компанията на охладено розе и подсигуряваме, че старанието ви в кухнята ще бъде оценено с най-високата оценка.

Още от РЕЦЕПТИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР