Почти не е за вярване, но е факт, че изминаха

...
Почти не е за вярване, но е факт, че изминаха
Коментари Харесай

Може ли да има трета част на Мама мия с Мерил Стрийп

Почти не е за поверие, само че е реалност, че изминаха цели 15 години, откогато " Мама мия " се появи по кината и накара всички да припяват песните на ABBA, мечтаейки за едно малко гръцко бягство. Затова не е учудващо, че филмът имаше и своето продължение през 2018 година

Ако ни се желае обаче още и още от занимателната музикална комедия, то евентуално би ни зарадвало изявлението на Мерил Стрийп, че на драго сърце би взела участие и в трета част на кино лентата. И нищо не би не я разколебало - даже " малък подробност " като гибелта на героинята ѝ Дона. Разбира се, уверена е, че и останалите артисти, и екипът, и почитателите не биха разрешили нещо толкоз неуместно да осуети още един филм любимия франчайз.

Дори продуцентът и сценарист Джуди Креймър неотдавна съобщи пред Vogue, че " би трябвало да има още един филм, тъй като хората го желаят ", само че " казусът е, че всички остаряваме ". Но пък и прибавя, че що се отнася до актьорския състав, всички имат предпочитание да го създадат.

От своя страна Мерил Стрийп пък споделя, че е изцяло подготвена да се включи, и в случай че се измисли метод Дона да се прероди, тя е напълно за. Актрисата даже предложи някои любопитни хрумвания за сюжет, в това число прераждане или поява на злобен близнак в жанр сапунена опера. " Може даже да назовем кино лентата " Баба Мия ", майтапи се Мерил.

Естествено, на Джуди Креймър нееднократно се е налагало да отвръща на рецензиите, свързани с решението да убие Дона. Дори е порицавана в обществените медии, и е трябвало да успокоява почитателите, че не го е направила преднамерено.

" Все пак Мерил Стрийп до последно се колебаеше дали да прави още един филм, тъй като нормално не взе участие в продължения ", изясни още Креймър. " Но тя въпреки всичко се върна за " Mamma Mia! Отново дружно ". Усещаше любовта към себе си и насладата от повторното събиране с тези хора, тъй че мисля, че това я направи по-отворена към вероятността за трети филм. "

Сценаристката даже прибавя, че през цялото време си е представяла вселената на " Мама мия "  като трилогия. Тя даже загатна няколко сюжетни линии, които на драго сърце би изследвала и които сигурно ще развълнуват и почитателите, разясняват от In Style.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР