Почти летни температури се очакват в Пловдив през почивните дни.

...
Почти летни температури се очакват в Пловдив през почивните дни.
Коментари Харесай

Летни температури в Пловдив за уикенда, очакват се до 29 градуса днес

Почти летни температури се чакат в Пловдив през почивните дни. Сутрешните температури в събота ще бъдат сред 10 и 15 градуса, а след обяд стойностите ще доближат до 28-29 градуса. Ще духа слаб вятър от юг-югозапад.
Прочетете още
Над по-голямата част от страната ще доминира слънчево време. Сутринта на обособени места в низините и котловините видимостта ще е понижена. Ще остане прохладно с сдържан, денем в регионите ситуирани наоколо до северните скатове на планините мощен и плевел вятър от юг-югозапад. Ще бъде много топло с минимални температури най-вече сред 12° и 17°, в София - към 14°, преобладаващите оптимални ще са сред 28° и 33°, в София - към 29°. Вечерта над западните региони облачността ще се усили. Атмосферното налягане е по-ниско от междинното за месеца и ще остане без основна смяна.

В планините ще бъде най-вече слънчево. Вечерта над западните региони облачността ще се усили. Ще духа мощен, по билата и плевел вятър от запад-югозапад. Максималната температура на 1200 метра ще бъде към 25°, на 2000 метра - към 16°.

По Черноморието ще е най-вече слънчево. Ще духа сдържан и мощен вятър от юг-югозапад. Максималните температури ще са 26°-31°. Температурата на морската вода е 18°-21°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР