Почти две трети от германците смятат американският президент Доналд Тръмп

...
Почти две трети от германците смятат американският президент Доналд Тръмп
Коментари Харесай

Германците смятат Тръмп за по-голяма заплаха за световния мир от Путин

Почти две трети от германците считат американският президент Доналд Тръмп за по-голяма опасност за международния мир, в сравнение с съветския му сътрудник Владимир Путин. Това стана ясно от изследване на института You Gov за ДПА, представено от SBS news.

Резултатите от прочуването бяха оповестени ден преди срещата на двамата водачи във финландската столица Хелзинки, където те ще дискутират заздравяването на връзките сред двете международни сили.

Мнозинството от участвалите в прочуването 2052 души са декларирали, че считат Путин за по-приятен, по-компетентен и по-влиятелен от Тръмп.

Само 5% от интервюираните са определили Тръмп като по-компетентния водач от двамата, до момента в който 56% са показали за подобен Путин. Останалите не са дали отговор на  въпроса.

Освен това, 43% от участниците считат, че Путин е по-влиятелен водач, до момента в който единствено 25% са дали гласа си за Тръмп, макар че Съединени американски щати превъзхождат Русия както в стопански, по този начин и във боен проект.

Цели 64% от запитаните са показали Тръмп като по-голяма опасност за международния мир от Путин, който получава отрицателния избор 16% от интервюираните.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР