Почивките на къмпинг все още са много на мода и

...
Почивките на къмпинг все още са много на мода и
Коментари Харесай

Caravan Salon 2022: Opel представи Zafira-e Life

Почивките на къмпинг към момента са доста на мода и затова караваните и кемперите. В сходство с тази наклонност, Opel показа своята акумулаторна електрическа Zafira-e Life на тазгодишния Caravan Salon от 26 август до 4 септември. Под мотото "Семейството за фамилиите " той ще се събере с други модели от групата на щанда на Stellantis.

Просторният електрически ван е за тези, които се нуждаят от повече пространство и желаят да бъдат напълно електрически мобилни, било то като преносим хотел за огромно семейство. Клиентите могат да избират от двете дължини "M " (4,95 метра) и "L " (5,30 метра) за Opel Zafira-e Life.

Zafira-e Life M, показана в Дюселдорф, е конфигурирана като петместна, само че предлага изменчиво пространство за до осем души и техния багаж, тъкмо както по-дългата версия. Електрически, сензорно следени плъзгащи се порти от всяка страна на автомобила улесняват влизането и излизането от купето.

На борда има голям брой асистиращи системи, които вършат пътуването безвредно. Те включват предизвестие за преден конфликт, както и помощник за придвижване в лентата, за следене на пътните знаци с образован круз надзор, предизвестие за отмалялост и помощник за спешно прекъсване.

С мощ от 100 кВт/136 к.с. и оптимален въртящ миг от 260 Нютон метра, Zafira-e Life потегля на турне с нулеви местни излъчвания. В взаимозависимост от размера на батерията (50 или 75 квтч), могат да бъдат покрити до 224 или 322 километра (WLTP1). Батериите, инсталирани в долната част на автомобила, могат да се зареждат благодарение на стенна кутия вкъщи, бързо зарядно устройство на пътя или благодарение на всеки контакт.

Батерията от 50 кВтч на Zafira-e Life може да се презареди до 80 % единствено за 30 минути в станция за бързо зареждане със 100 кВт непрекъснат ток. С огромната батерия от 75 кВтч това лишава към 45 минути. 11 кВт вградено зарядно устройство за трифазен изменчив ток също е част от общоприетото съоръжение.

Благодарение на предлаганата еластичност, Opel Zafira-e Life също е идеалната основа за по-нататъшни конверсии за кемпер. Като вид на дом на колела, той може да бъде оборудван - както е планувано от Crosscamp - с доста практични функционалности като кухненски блок, шкафове и мивка или разтегателна газова готварска печка.

Пейката откъм гърба се трансформира в практично двойно легло единствено с няколко лесни стъпки, а изскачащият покрив да вземем за пример предлага място за още две кревати. Ето по какъв начин Opel Zafira-e Life и основаните на него разновидности на превръщане стават универсални за всеки, който желае да стартира почивка и свободно време по удобен, комфортен и електрически метод.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР