Почивката на Кристиано Роналдо на остров Форментера в Средиземно море

...
Почивката на Кристиано Роналдо на остров Форментера в Средиземно море
Коментари Харесай

Митничари шокираха Роналдо

Почивката на Кристиано Роналдо на остров Форментера в Средиземно море беше развалена от непредвидени гости през днешния ден, разкрива Hola. Въоръжени сътрудници на митническата работа в Испания направиха щателна инспекция на яхтата, която носителят на “Златната топка” е наел за ваканцията си. Те не разкриха какво тъкмо търсят, дали са работили по съответен сигнал, или всичко просто е било рутинно деяние.

Акцията се реализира тъкмо откакто Кристиано и членовете на неговото семейство се бяха върнали на яхтата след обяд в ресторант на брега. По време на претърсването на плавателния съд бяха още приятелката на футболиста на Реал Мадрид, майка му, двете му сестри и други техни близки. Всичко беше записвано на камера от митничарите. Самият Роналдо не даде тип да е обезпокоен и натовари собствен другар със задачата да спомага на униформените, а самият той се прибра във вътрешността. Агентите също не демонстрираха специфичен интерес към португалеца и не размениха никакви думи с него.

Час и половина лиши на чиновниците да си свършат работата, след което те дадоха някакъв документ на приятеля на Кристиано, здрависаха се с него и си потеглиха.

Направи усещания обаче по какъв начин различен посетител на яхтата се беше хванал за лицето, показвайки някакво терзание.

Голаджията е към края на своята почивка, само че защото ще стартира подготовка на по-късен стадий от своите сътрудници в Реал, ще пропусне турнето на тима в Съединени американски щати. “Белите” са в Америка от няколко часа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР