Почиващите в Обединеното кралство, които често посещават Испания, са предупредени

...
Почиващите в Обединеното кралство, които често посещават Испания, са предупредени
Коментари Харесай

Предупреждение за ваканция в Испания, тъй като нови репресии могат да доведат до тригодишна забрана за туристи от Обединеното кралство

Почиващите в Обединеното кралство, които постоянно посещават Испания, са предизвестени за допустима тригодишна възбрана, в случай че нарушат основно предписание за пътешестване.

След Брекзит жителите на Обединеното кралство могат да останат в Испания или друга страна от Европейски Съюз единствено за най-много 90 дни в границите на интервал от 180 дни. Това предписание сътвори проблеми за някои британци, които имат ваканционни жилища в Испания и могат да прекарат там единствено половината година.

Изчислено е, че сред 800 000 и един милион английски жители имат парцели в Испания, само че единствено 370 000 са регистрирани като поданици и могат свободно да пътуват. Тези, които просрочат престоя, могат да бъдат изправени пред солидни санкции, вариращи от 500 до 10 000 евро, според от продължителността на престоя.

Освен това на туристите, които останат повече от 90 дни без виза, може да бъде неразрешено да се връщат в Испания или друга друга страна от Шенген до три години. Те също могат да получат санкция дружно със за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР