Почистване на кръвоносните съдове с народни средства Това е идеалната

...
Почистване на кръвоносните съдове с народни средства Това е идеалната
Коментари Харесай

Почистване на кръвоносните съдове! Ще бъдат като нови с този лек!

Почистване на кръвоносните съдове с национални средства

Това е идеалната рецепта за всеки, който има проблем с кръвоносните съдове! Преди време оказа помощ на майка ми, а в този момент на мен! Нереално спешна помощ! Опитайте, подготвя се за 2 минути!

Метод 1: настойка от чесън с лимон
Вземете четири глави чесън и четири добре узрели лимона. Разделете чесъна на скилидки и ги обелете, а добре измитите лимони нарежете на части, без да премахвате кората. Смелете всичко с пасатор до приемането на хомогенна маса, поставете в трилитров стъклен буркан, затворете капака и поставете на хладно мрачно място за три дни. Разклащайте всекидневно наличието на буркана. Когато настойката е подготвена, прецедете я през няколко пласта стерилна марля, прехвърлете в чиста бутилка с херметическо затваряне и съхранявайте в ледник.

Хората, които не страдат от тежки хронични болести и не се оплакват от храносмилателни проблеми, е целесъобразно да одобряват по половин чаша от тази инфузия три пъти дневно 20 минути преди хранене. Ако сте в неприятно здравословно положение и имате стомашни проблеми, приемайте настойката за разчистване на съдовете по три супени лъжици директно преди хранене.

Метод 2: меден сироп с чесън и лимони
За да приготвите този сироп против холестеролни плаки, би трябвало да вземете шест лимона, четири глави чесън и 350 гр. течен мед, най-добре липов или пъстър. Подгответе чесъна и лимоните, както е разказано нагоре и поставете в стъклен съд с мед. Разбъркайте всичко усърдно, затворете капака и оставете при стайна температура най-малко 10 дни. Прецедете готовия сироп за разчистване на съдовете през безплоден тензух, пресипете в комфортен съд с херметическо затваряне и съхранявайте в ледник.

Това прелестно средство работи по-нежно, тъй че може безвредно да се приема даже от хора с придирчив корем. Една супена лъжица сироп се разтваря в чаша топла преварена вода и се изпива рано заран на празен корем и късно вечер преди лягане.

Вижте още: Потокът на парите и числата – следвайте тези елементарни правила!

Какъвто и способ за разчистване на съдове да изберете, имайте поради, че процесът ще протече по-бързо, в случай че вземате лекарството заран, незабавно след пробуждане. През деня се предлага да пиете минимум четири чаши чиста вода, най-добре с прибавяне на прясно изцеден лимонен сок.

Преди да употребявате рецептите, е належащо да се консултирате със експерт.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР