Почина Дороти Хофнър – 104-годишна жена от Чикаго, която наскоро

...
Почина Дороти Хофнър – 104-годишна жена от Чикаго, която наскоро
Коментари Харесай

Почина 104-годишната жена от Чикаго, която скочи с парашут за световен рекорд

Почина Дороти Хофнър – 104-годишна жена от Чикаго, която неотдавна скочи с парашут и може да сложи връх за най-възрастния човек, осъществил сходен скок, заяви АП.

Близкият й другар Джо Конант, сподели, че тя е била открита мъртва в понеделник сутринта от личния състав на център за възрастни хора в Чикаго. Той добави, че дамата евентуално е умряла в съня си още в неделя вечерта, съобщи Българска телеграфна агенция.

Конант сподели, че се е срещнал с Хофнър преди няколко години, до момента в който е работел като болногледач в центъра. Дамата имала невероятна сила и изострен разум.

„ Тя беше неуморна “, сподели Джо Конант. „ Не беше човек, който би подремвал следобяд или пропусна събитие, вечеря или нещо друго. Тя постоянно беше там с цялото си наличие “, споделя Конант.

На 1 октомври Дороти Хофнър направи скок с парашут благодарение на инструктор, поради който може да влезе в Книгата на върховете на Гинес като най-възрастен парашутист в света. Тя скочи от аероплан от 4100 метра в щата Илинойс.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР