Почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев направи доста любопитен коментар

...
Почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев направи доста любопитен коментар
Коментари Харесай

Пената в типичен стил: Исках да ни се падне новото ЦСКА

Почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев направи много любопитен коментар в типичния си жанр във връзка изтегления през днешния ден чоп за Купата на България.

" Червените " ще гостуват на Монтана, само че Пената съжали, че не им се е паднало " това новото ЦСКА ", визирайки втородивизионния ЦСКА 1948.

" Нормален е жребият. Предварително не можехме да кажем кой щеше да ни се падне. Щеше ми се това новото ЦСКА да ни се падне ", разяснява легендата на българския футбол. Изплъзна се по този начин за няколко сантиметра преди да изтегля аз.

 Левски с дилетанти за Купата на България, ЦСКА против Монтана Обновена
Левски с дилетанти за Купата на България, ЦСКА против Монтана

Лудогорец гостува на Несебър, Славия в Благоевград

Какъв щеше да е коментарът ми, в случай че се бе случил сходен мач? Изобщо нямаше да разясня, тръгвах си. Направо си тръгвах, нямаше да приказвам пред вас.

Винаги Монтана са създавали положителни школи освен във футбола, знаете: баскетбол, волейбол, лека атлетика... Добра организация има по отношение на спорта от страна на града и кметството. Това е чоп, който никога не ни разрешава да мислим до финалите, до полуфиналите кой би ни се паднал.

Не би трябвало да ги подценяваме. Там знаят доста добре какво е да спечелиш купа, да станеш първенец. Това са детайлности, които и вие ги знаете доста добре. Желая триумф на нашия тим. Ще има наслада за обществеността в района, която обича футбола. Тъй като е близко, единствено на стотина километра, ще има и много наши почитатели. Надявам се да стане един добър мач, знаем, че Феро е там, както и професорът (Михаил Мадански - б.р.), който преди мен даваше изявление. Работи се съществено. Друг е въпросът, че няма качествени футболисти.

Пожелавам триумф на нашите футболисти, на треньорите и да отидат на по-предна позиция в шампионата ", разяснява Пенев пред публицистите.

 Шеф на ЦСКА 1948 се заяде с ЦСКА след жребия за Купата на България
Шеф на ЦСКА 1948 се заяде с ЦСКА след жребия за Купата на България

" Червените " се паднаха с Ботев (Пд)
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР