Почетният президент на КТ Подкрепа“ д-р Константин Тренчев демонстрира в

...
Почетният президент на КТ Подкрепа“ д-р Константин Тренчев демонстрира в
Коментари Харесай

Д-р Тренчев показа как се добива енергия от вода

Почетният президент на КТ „ Подкрепа “ доктор Константин Тренчев показва в Народното събрание прийом за извличане на сила от вода. Това стана през днешния ден по време на откриването на изложбата „ Български високи и нанотехнологии за Европейския съюз и света “.

Стартът й в коридорите на Народното събрание даде националният представител от НФСБ и ръководител на антикорупционната комисия Борис Ячев. Организатори на изложбата са неправителствената организация „ Единение ДЕН “, Народното събрание и Патентното ведомство.

„ Единение ДЕН “ работи по 11 научни посоки, след които са проучванията върху свойствата на водата. Макроикономически планове по самодейност на неправителствената организация, върху които се работи повече от 35 години взаимно с учени от Съединени американски щати, Русия, Германия, Австрия, Франция, Япония, Италия, Англия и България са научни постижения, свързани с битката против проведената престъпност, трафика на оръжия и обири на МПС, със отбраната на документи и скъпи бумаги от имитация, против акцизни и данъчни измами и постижения, свързани с холистичното земеделие.

„ Това непретенциозно по своите мащаби ревю показва по един неповторим метод връзката сред най-древните човешки знания за естеството на природата и актуалните достижения на високата и нанотехническа мисъл. Тук ще забележим някои от научните постижения, които могат и би трябвало да популяризират българската мисъл пред света, и нещо, което е по-важно – които, въпреки и да звучат много академично, намират приложение в бита на всеки един човек, на всяка една институция, на всяка една народност “, сподели при откриването на изложбата Борис Ячев. „ За нас като представители на българския Парламент е чест и отговорност да бъдем домакини на това ревю и по този метод да покажем, че българските  институции, българската страна в лицето само че Народното събрание поддържа, стои и ще направи всичко допустимо тези високи постижения на българската научна мисъл да получат своето справедливо самопризнание “, сподели още Борис Ячев.

След откриването на изложбата от уредниците демонстрираха част от плановете. Сред тях бе и доктор Константин Тренчев, който показва рандеман на сила от вода.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР