Почетният президент на () Христо Бонев заяви, че тимът се

...
Почетният президент на () Христо Бонев заяви, че тимът се
Коментари Харесай

Христо Бонев: Засега няма много поводи за оптимизъм

Почетният президент на () Христо Бонев съобщи, че отборът се нуждае от няколко положителни футболисти, с цел да бъде конкурентоспособен напролет. “Смърфовете ” зимуват осми, единствено на точка зад шестия. Засега обаче на “ ” привлякоха само нападателя. За последно през есента Косъма носи екипа на () във.

“Засега от това, което слушам и виждам, не сме създали нищо значително във връзка с селекцията. Няма доста мотиви за оптимизъм. Дано обаче нещата да се трансформират, има време да се работи в тази тенденция. Нуждаем се от няколко мощни попълнения, извънредно положителни футболисти, с цел да задържим позициите си. Ще е много по-трудно по отношение на предходни години. Тези положителни състезатели би трябвало да ги комбинираме с нашите юноши, които досега Сашо Тунчев интегрира с триумф. Сега обаче няма какво повече да разясняваме. Нека има още нови играчи, да стартират контролите и тогава нека има смяна ”, разяснява пред “Тема Спорт ” легендата на “черно-белите ” и българския футбол.
 Локомотив (Пловдив) публично показа Косъма Локомотив (Пловдив) публично показа Косъма
В края на предходната година, на празненството на Мартин Камбуров във връзка върха му за голове в елита Зума изрази вяра, че нападателят би трябвало да се завърне вкъщи - на “Лаута ”.
 Зума изиска от Камбуров да завърши кариерата си в Локомотив (Пд) Зума изиска от Камбуров да завърши кариерата си в Локомотив (Пд)
“Още е рано за вероятно завръщане на в Локомотив. И той не е наясно дали ще продължи да играе. Мисля, че един футболист, щом може и има сили да играе, мъчно ще се откаже. В момента, в който той почувства, че желанието му е доста по-голямо от опциите, тогава би трябвало да се откаже. Той ще си реши ”, показа Христо Бонев.
 Италианци пожелаха голмайстора на Локомотив (Пд) Италианци пожелаха голмайстора на Локомотив (Пд) 12 яну | 09:22  Локо (Пд) започва с двуразовите тренировки, Лукас Салинас също се появи Локо (Пд) започва с двуразовите тренировки, Лукас Салинас също се появи 11 яну | 15:55  Бъдещето на ас на Локомотив (Пловдив) е неразбираемо Бъдещето на ас на Локомотив (Пловдив) е неразбираемо 11 яну | 10:07  Александър Тунчев: Димитров е умел и може да ни помогне Александър Тунчев: Димитров е умел и може да ни помогне 10 яну | 15:19  Локомотив (Пд) стартира подготовка с трима на проби Локомотив (Пд) стартира подготовка с трима на проби 10 яну | 13:50  Косъма е първият нов в Локомотив (Пд) Косъма е първият нов в Локомотив (Пд) 9 яну | 15:00 Още от БГ Футбол  Искан от Лудогорец става аржентински национал Искан от Лудогорец става аржентински национал 14 яну | 06:57 1253 1  На “Армията ” чакат колумбиец за автограф На “Армията ” чакат колумбиец за автограф 14 яну | 06:33 2435 3  Дамите на Олимпия (Шумен) стартират подготовка за пролетния полусезон Дамите на Олимпия (Шумен) стартират подготовка за пролетния полусезон 14 яну | 01:27 917 0  Боби Цонев се разделя с Левски Боби Цонев се разделя с Левски 13 яну | 22:09 14768 30  Лудогорец продължава с подготовката на турска земя Лудогорец продължава с подготовката на турска земя 13 яну | 20:27 2649 4 Виж всички Водещи Новини  Искан от Лудогорец става аржентински национал Искан от Лудогорец става аржентински национал 14 яну | 06:57 1253 1  На “Армията ” чакат колумбиец за автограф На “Армията ” чакат колумбиец за автограф 14 яну | 06:33 2435 3  Ливърпул игра 70 минути с човек повече, само че без Салах и Мане остана надалеч от гола против Арсенал Ливърпул игра 70 минути с човек повече, само че без Салах и Мане остана надалеч от гола против Арсенал 13 яну | 23:39 23714 105  Милан се нуждаеше от продължения, само че въпреки всичко в профил Дженоа за Купата Милан се нуждаеше от продължения, само че въпреки всичко в профил Дженоа за Купата 14 яну | 00:35 15513 14  Баските Баските "лъвове " повалиха Атлетико, чака ги край с Реал Мадрид 13 яну | 22:53 13438 11 Класиране Програма

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР