Почетният председател на Гергьовден Любен Дилов-син заяви, че по-добре да

...
Почетният председател на Гергьовден Любен Дилов-син заяви, че по-добре да
Коментари Харесай

Любен Дилов-син: Ние премиер ли имаме или пиар, занимаващ се с преглед на печата? 


Почетният ръководител на „ Гергьовден ” Любен Дилов-син съобщи, че по-добре да имаме длъжностен кабинет, с цел да може да се помогне на килнатата страна:

„ В последна сметка кой ръководи? Волт, Средна европейска класа и социалдемократите, нали по този начин? Те са мандатоносителите. Политическа партия не вършат структури, нямат партиен темперамент, което те смятат за свое огромно преимущество. Те са план. А помните какво пееше за плановете техния народен представител Ицо Хазарт? Не видях да са архитекти… За в този момент се държат като зидаро-мазачи. Ще позамажат нещо, ще свият малко от строителния материал и ще вървят на друга кирия. Киро е просто на кирия и тя май свършва ”, сподели Любен Дилов-син, почетен ръководител на „Гепгьовден“ по време на XIV постоянен събор на партията. По думите му на разпита си министър председателят Петков е споделил неща, които е чел в медиите.

” Преди това на прокуратурата занесе директория с цитати от Гугъл…Всъщност ние министър председател ли имаме, или пиар, занимаващ се с „ обзор на печата “? , попита Дилов.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР