Почетният председател на ДПС Ахмед Доган предложи управлението на формацията

...
Почетният председател на ДПС Ахмед Доган предложи управлението на формацията
Коментари Харесай

Татяна Буруджиева: Очаквам знакови смени на министри в следващия кабинет, не толкова случайни, защото те вече са нарочени

Почетният ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган предложи ръководството на групировката да не бъде обещано в ръцете единствено на един човек. Като съпредседатели на Движение за права и свободи бяха посочени имената на Делян Пеевски и доктор Джевдет Чакъров.

Според политолога Татяна Буруджиева има голям брой проблеми в партийната организация на Движение за права и свободи, които биха могли да хвърлят светлина върху тази позиция на Сокола.

" Движение за права и свободи от много дълго време няма втория човек - организационният секретар. След Касим Дал ми се коства, че няма подобен човек. Дали е единствено заради тази причина или е обвързвано с доста други фактори, не е ясно, само че има проблем в структурите на Движение за права и свободи, означи Буруджиева в ефира на Bulgaria ON AIR.

По думите й има проблем вътре в партията и той е електорален - на младото потомство. Той е проблем на много мързеливото и неработещо младежко Движение за права и свободи, което другояче беше едно от знаковите и мощни партийно младежко обединяване години наред, показва Буруджиева и прецизира, че имамного неща, които могат да се изредят. Но факт е, че Движение за права и свободи би трябвало да взима решения за себе си.

Темата за ротацията на кабинета " Денков-Габрил " доста специалисти смятат, че стабилността на държавното управление ще зависи и от външните политики, които оказват въздействие на България - като изборите в Съединени американски щати, Русия и изборите за Европейски парламент.

Татяна Буруджиева чака да има знакови смени на министри, които няма да са толкоз инцидентни, тъй като те към този момент са нарочени.

" Смятам, че министърът на туризма си е пасажер, министърът на опазването на здравето също не ми се коства добре да се развива. Има министри, които не съм си правила труда да науча по какъв начин се споделят, тъй като те работа не правят. Ако вършеха работа, щяхме да им чуем най-малко по един път имената за тези 4-5 месеца ", съобщи доцент Буруджиева.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР