Почетино: Фокусът е върху успеха над ЮнайтедМениджърът на Тотнъм Маурисио

...
Почетино: Фокусът е върху успеха над ЮнайтедМениджърът на Тотнъм Маурисио
Коментари Харесай

Почетино: Фокусът е върху успеха над Юнайтед

Почетино: Фокусът е върху триумфа над Юнайтед
Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино съобщи, че е съсредоточен върху успеха над Манчестър Юнайтед повече, в сравнение с опцията един ден да поеме отбора от,,Олд Трафорд “ през идващия сезон. Аржентинецът е любимец на букмейкърите за идващия непрекъснат ментор на,,червените дяволи “, макар че краткотрайният треньор на манчестърци Оле Гунар Солскяр стартира с пет следващи победи във всички шампионати, откакто пое състава след уволнението на Жозе Моуриньо.

,,Шпорите “, на трета позиция в класирането, са на 10 точки пред противника преди 22-ия кръг във Висшата лига и са на шест от водача в таблицата Ливърпул. Възпитаниците на Почетино към момента се състезават в четири шампионата, макар че не разполагат с огромна дълбочина в състава.,,Разбира се, че когато си управител или треньор не може да обръщаш внимание на всички вероятни клюки “, стартира той на конференцията.

,,Най-важното нещо е да сме стимулирани да вършим по допустимо най-хубавия метод своята работа. Разбира се, че Манчестър Юнайтед ще пристигна, с цел да завоюва. За Солскяр е огромно предизвикателство да управлява тима, както и за мен да бъда отпред на Тотнъм. Мотивацията е постоянно да печелим, тъй като сме толкоз конкурентноспособни. Ние сме хора, които обичаме да побеждаваме и ненавиждаме да губим и когато си замесен в дуел като неделния, се опитваш да спечелиш “, продължи наставникът.

Тотнъм евентуално няма да купува нови футболисти през зимния трансферен прозорец, като ще се опита да задържи най-хубавите играчи на отбора в състава. Един от тях е Кристиан Ериксен. Датчанинът се намира в чудесна форма, само че към момента не е преподписал с,,шпорите “, а актуалният му договор изтича през 2020, което провокира интереса на редица водещи европейски клубове.,,Кристиан е доста образован човек и, несъмнено, ще има решение от негова страна, от клуба, от разнообразни страни. Надявам се той да продължи да бъде част от тима и отсега нататък “, изрази вяра Почетино.

,,Във футбола е въпрос на периоди, договаряния, разнообразни ползи и това по какъв начин те възприемат обстановката. Разбира се, той има правото да изчака, да преподпише тази седмица или след половин година, да преследва разнообразни фантазии и провокации. За мен, това не предстои на разискване. Той е част от клуба и играе толкоз добре. Много съм благополучен от неговото показване “, изрече се ласкаво за полузащитника аржентинецът. Почетино добави шеговито, че се отнася с Ериксен по този начин, както с кучето си.,,Кристиан е доста специфичен човек и се нуждае от независимост на терена. Не може да го изолираш, би трябвало да му имаш доверие. Както моето куче в парка. Аз имам вяра на моето куче. Казвам му „ Отиди, имам вяра ти “, приключи той. /БГНЕС

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР