Почерня от полиция в петричкото село Яворница днес. Маскирани полицаи

...
Почерня от полиция в петричкото село Яворница днес. Маскирани полицаи
Коментари Харесай

В Struma. com! Почерня от полиция в петричкото с. Яворница! Полицаи с качулки щурмуваха домове на криминалнопроявени, арестувани братя - крупни дилъри

Почерня от полиция в петричкото село Яворница през днешния ден. Маскирани служители на реда с качулки щурмуваха изненадващо домовете на известни криминалнопроявени лица в селото, в търсене на опиати. Открито е огромно количество изсъхнал канабис в част от обискираните къщи, арестувани са двамата братя Бейнур и Неджет Исим, остарели познайници на полицията в Петрич, научи Първо Struma. com. Братята се занимават с всевъзможен тип незаконна активност.

Многократно арестувани. Наскоро името на единия от братята нашумя в абсурден случай в петричкия парк, при който с голям мотор Неджет, с прякор Бико, влетя на пътеката в парка и заплаши живота на десетки майки с деца. Преди години същият умъртви с мотора си родственик на някогашен петрички народен представител. Двамата с брат му бяха уличени в подбуждане за осъществяване на закононарушение в региона на Рилски манастир. Специализираната полицейска интервенция в Яворница продължава. Очаквайте детайлности.

П. Петров

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР