Побойникът Тачо го чакат много неприятни години. След като Софийският

...
Побойникът Тачо го чакат много неприятни години. След като Софийският
Коментари Харесай

Драма! Удължават присъдата на Тачо, едри мъжаги вече му се точат

Побойникът Тачо го чакат доста неприятни години. След като Софийският градски съд му лепна 3,5 година отнемане от независимост, в този момент тази присъда може да бъде удължена.

Жертвата Георги Василев е подал иск за удължение на присъдата. Като мотив той употребява обстоятелството, че са му нанесени дълбоки прочувствени контузии, тъй като и до през днешния ден се оглежда на четири, когато влиза във входа.

През 2020 година мъжът на Жени Калканджиева преби своя комшия поради забележка, че музиката в дома му била доста мощна. Последва тъжба от Георги и неоправдателната присъда през днешния ден към този момент е реалност.

Жени и Тачо най-сетне са решили да избавят съседите от наличието си. Тузарският им апартамент в „ Бояна “ към този момент е пуснат чартърен. Така свадите на-после ще спрат и всички в жилищната кооперация ще са щастливи.

Драмата за Стефан Манов обаче занапред следва. Някои от пандизчиите в Софийския централен затвор към този момент му се точили. Те не го понасяли още от „ ВИП Брадър “ и в този момент щели да се разправят с него.

Интересното е, че даже парите на Жени в тази ситуация не правят работа. Законът тук не може да се подмине с лека ръка, тъй като това не е първата сходна демонстрация на Тачо. Затова най-сетне той ще си заплати за пиянските си вандалщини.

Източник: Галерия
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР