Побоят над Диана Димитрова продължава да предизвиква множество коментари в

...
Побоят над Диана Димитрова продължава да предизвиква множество коментари в
Коментари Харесай

Милена Фучеджиева изригна след побоя над Диана Димитрова

Побоят над Диана Димитрова продължава да провокира голям брой мнения в общественото пространство. Реакциите обаче, са полярни, което още повече нажежава ситуацията.

Милена Фучеджиева и този път не остана равнодушна. Нейната неотстъпчивост, изразена в къс пост в обществените мрежи, провокира небивала словесна стихия.

 undefined

" Когато човек получи 20 мин. от най-ценното телевизионно време и в действителност се бори за Кауза, би трябвало да го употребява мъдро, а не да си популяризира продукцията. Може би трябваше да я посъветваш по какъв начин да се държи? ", пусна ядовит коментар потребителка, на която писателката и сценарист отвърна по този начин:

" Върху нея е съсредоточено голямо внимание, не е по никакъв начин елементарно. Да си добра актриса не значи, че знаеш какво да приказваш и по какъв начин да се държиш в изявление. Затова звездите имат журналисти, които ги приготвят. Всички имате нереалистични очаквания, а и известна некадърност за съпричастие. Както и да е. Не съм й юрист, а и ми идва допълнително неадекватността на обществото. Лека нощ, Мария! "

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР