Победителят в Шампионската лига през 2021 и 2022 година полският

...
Победителят в Шампионската лига през 2021 и 2022 година полският
Коментари Харесай

Карягин: Оферта на ЗАКСА не може да отхвърлиш! Ще работя усилено

Победителят в Шампионската лига през 2021 и 2022 година полският ЗАКС (Кендженджин) разгласи привличането на българския национал Денис Карягин.

Новият посрещач на ЗАКСА (Кендженджин-Козле), осъзнава провокациите, искайки да се бори за най-високите цели.
 Първо в Sportal.bg: Български национал продължава кариерата си в спечелилия в Шампионската лига Първо в Sportal.bg: Български национал продължава кариерата си в спечелилия в Шампионската лига
“Знам, че полската Plus Liga е доста мощна, тук няма слаби тимове. За мен е огромна мотивация да мога да играя в подобен клуб, в тима на многократния първенец на Полша и повторен победител в Шампионската лига.
 Победителят в Шампионската лига разгласи привличането на Денис Карягин Победителят в Шампионската лига разгласи привличането на Денис Карягин
Разбира се, не съм се колебал да се причисля към ЗАКСА, не трябваше да се чудя, когато подобен клуб ти се обади, това е оферта, която чакаш и която не може да бъде отхвърлена. Осъзнавам каква сложна задача ни следва, знам, че преминавам в клуб, който всяка година се бори за най-високи цели и съм уверен, че и този път ще бъде по този начин. Ще работя интензивно, с цел да оказа помощ на тима допустимо най-добре, бих желал да се развъртвам като състезател и имам вяра, че Кендзежин-Козле е най-хубавото място за това ”, бяха първите думи на Денис Карягин като волейболист на ЗАКСА.
 Туомас Самелвуо: Харесах играта на Денис Карягин още като волейболист на Нефтохимик (Бургас) Туомас Самелвуо: Харесах играта на Денис Карягин още като волейболист на Нефтохимик (Бургас)
Снимки: Владимир Иванов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР