Победителят в Гласът на България“ Атанас Кателиев ще вложи наградата

...
Победителят в Гласът на България“ Атанас Кателиев ще вложи наградата
Коментари Харесай

Атанас от „Гласът на България“ влага 50-те бона награда в данъци и музика

Победителят в „ Гласът на България “ Атанас Кателиев ще вложи премията от 50 000 лв. в основаване на авторска музика, разбра HotArena .

„ Искам да върша качествени песни на български език, ще въвеждам и детайли от фолклор в тях. Е, ще си платя и налога на колата “, показа с мигане стругарят от Варна след триумфа си в шоуто в недея вечер.

Зрителите избраха Наско за решителен любимец след двучасов лайв, в който четиримата претенденти за популярност пяха солово и в дует с треньорите си. На крачка от заветната статуетка отпаднаха Ива Георгиева и Надежда Александрова, което изправи на край тимовете на Графа и Камелия. Кателиев, който се просълзи от неспокойствие при последния зов за зрителския избор, блокира тотално, когато водещите Павел и Венци Венц оповестиха името му.

„ Сега виждам какъв космонавт съм бил, по какъв начин съм си глътнал граматиката! В такива велики моменти човек се събира в себе си и не може да изрази страстта, която изпитва “, изясни Наско. Гледайки фрагментите с триумфа си в най-рейтинговоро музикално съревнование у нас, той отсече: „ Виждам същия човек, който пристигна на кастинг преди няколко месеца. Винаги съм знаел, че някой ден ще се запиша в подобен формат и ще пея. Сега музиката е моят приоритет “.

Кателиев ще продължи да работи и като шлосер в работилницата на татко си. Той е и измежду най-обичаните преподаватели по роботика в Математическата гимназия във Варна. „ Още като възпитаник знаех, че желая да бъда учител. Срещнах зам.-директорката на това учебно заведение на един ултрамаратон, споделих й концепцията си и след няколко месеца ми звънна, с цел да ме предложения в екипа “, изясни Атанас. Той даде обещание до месец да е подготвен с първия си сингъл след успеха.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР